OTP banka i HNK Hajduk potpisali novi sponzorski ugovor

Novim sponzorskim ugovorom OTP banka je potvrdila svoj status najdugovječnijeg sponzora HNK Hajduk.  Sponzorstvo se produžuje na sljedeće dvije godine, a Ugovor su danas svečano u Bijelom salonu na Poljudu potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić te član Uprave OTP banke Zvonimir Akrap. Potpisivanju ugovora su prisustvovali Marinka Akrap, članica Uprave HNK Hajduk te Silvija Bareša, direktorica korporativnih komunikacija OTP banke.

 „Čestitam Hajduku osvajanje još jednog Kupa i uspješan početak nove natjecateljske sezone. Ponosni smo što nastavljamo ovo značajno partnerstvo koje još jednom potvrđuje našu duboku povezanost sa Splitom i cijelom Dalmacijom odakle uostalom i mi potičemo. Veliki značaj pridajemo daljnjem razvijanju našeg poslovanja upravo ovdje, ali isto tako naš fokus je na tome da budemo dijelom svega što čini Dalmaciju, a Hajduk to zasigurno i je.“ – istaknuo je Zvonimir Akrap, član Uprave OTP banke prilikom potpisivanja Ugovora.

Lukša Jakobušić, predsjednik Uprave HNK Hajduk, izrazio je zadovoljstvo produženjem ove suradnje te zadržavanjem najdugovječnijeg sponzora Kluba.

Ovaj tjedan smo zaredali s potpisima sponzorskih ugovora s tvrtkama koje su dugo s nama, koje su najznačajnije i među pet po financijskoj vrijednosti. Jedna od takvih je i OTP banka koja je od 1967. prisutna u Klubu, a zadnjih 15 godina i na dresu što je iznimno značajno s obzirom da znamo da tu nemamo toliko mjesta. Produžujemo novi dvogodišnji sponzorski ugovor s istom energijom zahvaljujući ponajviše članu Uprave g. Zvonimiru Akrapu, istinskom hajdukovcu koji je dugo ovdje s nama te Balaszu Bekeffyju, predsjedniku Uprave bez kojeg ovaj potpis ne bi bio moguć, a koji pomaže dalmatinski sport, posebno Hajduk.“ – poručio je predsjednik Jakobušić.