OTP banka dodijelila značajnu donaciju od 32.975 eura za potrebe KLINIKE ZA NEUROKIRURGIJU KBC-a Zagreb

OTP banka se ponosi činjenicom kako je društveno odgovorno poslovanje sastavni dio poslovnih procesa u banci koja svojim djelovanjem doprinosi pokretanju pozitivnih promjena u područjima gdje posluje. Upravo zato je vrlo brzo pozitivno odgovorila na potrebe Klinike za neurokirurgiju KBC –a Zagreb za nabavkom opreme nužne za izvođenje neurokirurških operacija.

U prostorima KBC-a Zagreb član Uprave OTP banke Ivan Šimičević predao je donacijski ček ravnatelju KBC-a Zagreb prof.dr.sc. Anti Ćorušiću i predstojniku KLINIKE ZA NEUROKIRURGIJU KBC-a Zagreb, prof.dr.sc. Goranu Mraku.

U OTP banci ponosimo se činjenicom da je društvena odgovornost naš posao isto kao i isporuka najbolje moguće bankarske usluge našim klijentima. Tome u prilog zasigurno govori činjenica da je u posljednje tri godine ovo već četvrta donacija KBC-u Zagreb. Na žalost, ovaj bolnički centar je pretrpio i razaranja od potresa pa je pomoć uistinu bila nužna, a i s donacijom Petrovoj, kao najpoznatijem rodilištu u cijeloj Hrvatskoj smo otvorili naš sada već poznati donacijski program OTP Zaokruži. Izuzetno sam ponosan što smo i ovog puta bili u mogućnosti dati i svoj doprinos vrhunskom radu vaših posvećenih stručnjaka i pružiti podršku vašem radu u očuvanju zdravlja svih nas“ – istaknuo je prilikom dodjele ove značajne donacije Ivan Šimičević.

Svim prisutnim predstavnicima banke i KBC-a obratio se i ravnatelj KBC-a Zagreb prof.dr.sc. Ante Ćorušić; „Zahvaljujemo OTP banci na ovoj vrijednoj donaciji koja će doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju naših pacijenata. Ovu donaciju iskoristili smo za kupnju opreme koju će koristiti Klinika za neurokirurgiju, koja je najveća neurokirurška klinika u Hrvatskoj. Ovo nije prva suradnja s OTP bankom, tako da vjerujemo da ćemo i u narednom razdoblju nastaviti uspješno surađivati.“