Klub volontera OTP banke ponovno kod štićenika SOS Dječjeg sela Lekenik

OTP banka je opet pokazala svoju predanost društvenoj odgovornosti i podršci lokalnim zajednicama. U volonterskoj akciji održanoj 28. svibnja u SOS Dječjem selu Lekenik sudjelovalo je ukupno 40 kolegica i kolega iz OTP banke. Završetkom ove hvalevrijedne akcije, član Uprave OTP banke, Nikola Mikša uručio je i značajnu donaciju u iznosu od 15.000 eura Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska koja već 32 godine kroz dva SOS Dječja sela u Lekeniku i Ladimirevcima pruža brižan dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Unutar SOS Dječjih sela, djeca odrastaju u toplini SOS obitelji koja im pruža adekvatnu skrb kakvu svako dijete zaslužuje. OTP banka kontinuirano ulaže napore kako bi doprinosila pozitivnim promjenama u društvu, posebice podržavajući one najosjetljivije, dječje skupine. Ova volonterska akcija i donacija dio su šire strategije OTP banke usmjerene na pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, kojoj je potrebna ljubav, zaštita i stalni dom.

Kroz godine ove dragocjene suradnje, volonteri OTP banke sudjelovali su u raznim aktivnostima, a ove godine su se iskušali u ulozi soboslikara, ali ne po prvi put. Već uhodana organizacija i dobra volja su jedino potrebno kako bi se posao odradio, a sve kako bi obradovali ona vesela lica koja su glavni razlog njihovog dolaska.

Pri završetku volonterske akcije, Nikola Mikša, član Uprave OTP banke uručio je donacijski ček u iznosu od 15.000 eura, izjavivši: „Velika nam je čast i zadovoljstvo što možemo podržati rad SOS Dječjeg sela  Lekenik Ova donacija omogućit će daljnje unapređenje programa i usluga koje SOS Dječje selo pruža, osiguravajući djeci bolje uvjete za odrastanje i razvoj. Naša predanost društvenoj odgovornosti ne ogleda se samo u financijskoj podršci, već i u volonterskom radu naših zaposlenika koji su uvijek spremni izdvojiti svoje vrijeme i energiju kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Volonteri OTP banke spremni su i dalje nesebično doprinositi boljitku zajednica u kojima žive i rade. Ponosni smo na naše kolege koji redovito sudjeluju u ovakvim akcijama, pokazujući svoju predanost i velikodušnost. Uz kontinuirane donatorske aktivnosti, OTP banka planira i daljnje volonterske akcije diljem Hrvatske, kako bi podržala što veći broj djece i drugih potrebitih skupina. Ova suradnja s SOS Dječjim selom još je jedan dokaz da zajedno možemo postići značajne promjene i osigurati bolju budućnost za najmlađe članove našeg društva. OTP banka nastavlja s volonterskim radom, nakon završenih akcija u Splitu i s današnjim danom u Lekeniku, naša volonterska akcija se nastavlja u Zadru. Hvala svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos u ovoj hvalevrijednoj akciji.“

'Iznimno nas veseli što ponovno u našem Dječjem selu imamo vrijedne volontere OTP banke. Ove godine, uz zaista veliki financijsku donaciju, moram istaknuti i volonterski rad djelatnika banke, koji našoj djeci služi kao pozitivan primjer. Veliko hvala ovim divnim ljudima što svojim primjerom služe mlađim naraštajima – našoj djeci' – rekao je gospodin Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.