OTP banka i dalje sponzor INmusica

INmusic blagdanski paketi u prodaji su od 1. prosinca

INmusic festival nastavlja dugogodišnje partnerstvo s Ožujskim pivom i OTP bankom. Ožujsko pivo će četvrtu godinu zaredom biti festivalski powered by sponzor, dok će OTP banka treću godinu zaredom osigurati odlično prihvaćen sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja na INmusic festivalu.

 

Uz nastavak uspješnih suradnji INmusic nastavlja i dobru tradiciju uveseljavanja drage publike  festivalskim blagdanskim paketima koji su već nekoliko sezona iznimno traženi pokloni. Bliže se blagdani te su seINmusic festival, Ožujsko pivo i OTP banka pobrinuli da INmusic blagdanski paket bude pun ugodnih iznenađenja. Ožujsko pivo će s dvije limenke omiljenog hrvatskog piva razveseliti sve „žedne" ljubitelje dobre glazbe. OTP banka osigurava vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu MasterCard® contactless prepaid kartice OTP banke te je, zahvaljujući MasterCardu, ovogodišnji INmusic blagdanski paket bogatiji za posebno dizajnirani etui za karticu koji se može zalijepiti i na poleđinu mobitela. Kakav bi INmusic blagdanski paket bio da u njemu nema festivalskih poklona? INmusic festival u paket je dodao festivalsku majicu s originalnim dizajnom napravljenim posebno za festivalske blagdanske pakete i, najvažnije od svega, trodnevnu festivalsku ulaznicu za jedanaesto izdanje najdugovječnijeg, najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg festivala. Nakon otvaranja šarene kutije u kojoj se krije sve navedeno slijedi iščekivanje toplih dana i festivalskog ljeta.
Ljeto počinje s INmusic festivalom, a blagdani s INmusic blagdanskim paketima!

Jedanaesto izdanje INmusic festivala održat će seod 20. do 22. lipnja 2016. godine na tri otoka zagrebačkog jezera Jarun. Po prvi puta u povijesti njegova održavanja, prvi headliner potvrđen je gotovo godinu dana unaprijed. Uz prvog potvrđenog izvođača, Florence + The Machine, uskoro se očekuju i nove najave velikih glazbenih imena koja će nastupiti na jarunskom Otoku mladosti.

Rasveselite svoje najdraže ili sebe same te poklonite INmusic blagdanski paket! 

INmusic blagdanski paket u prodaji je od 1. prosinca do 31. prosinca 2015. godine ili do isteka zaliha. Količina INmusic blagdanskih paketa je ograničena. INmusic blagdanske pakete po cijeni od 369 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic web shopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu. 

U prodaji su i festivalske ulaznice po redovnim cijenama. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije), a cijena za festivalski kamp u kojemu se čak sedam dana mogu koristiti kamperske pogodnosti iznosi samo 200 kuna (+ troškovi transakcije).


Sve dodatne informacije dostupne su na www.inmusicfestival.com, Facebook stranici te na ostalim društvenim mrežama INmusic festivala.