Press

22.02.2019.
Uprava OTP banke usvojila je dopune Općih uvjeta za poslovanje s fizičkim osobama i Općih uvjeta pružanja usluga platnog prometa za potrošače koji će biti u primjeni od 22.04.2019. Sažetak izmjena pogledajte ovdje.
20.02.2019.
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu je novi partner programa vjernosti OTPetica! OTPetica nudi svojim korisnicima preuzimanje nove nagrade u kategoriji „Zabava i sport“ - ulaznice za „Lisinski pleše pod maskama“, uživanje u nastupu grupe Psihomodo pop i drugih zabavljača koji će začiniti karnevalsku atmosferu. Nagrada koju korisnici zaključno do 23. veljače 2019. mogu preuzeti za 600 bodova će od danas biti dostupna u OTPetici.
19.02.2019.
Odlični švedski garage rockeri The Hives, na glasu kao jedan od najboljih live bendova na svijetu, stižu ovoga ljeta prvi put na pozornicu INmusic festivala! The Hives su se službeno okupili u malenom švedskom gradu Fagersta 1993. godine, a nakon što su objavili debitantski album Barely Legal 1997., energična petorka zajahala je val post-punk renesanse s početka 2000-tih koji ih je globalno lansirao do milijunskog auditorija. Nekoliko desetljeća kasnije ovi rock'n'roll heroji prodali su milijune albuma diljem svijeta, njihove pjesme našle su se na soundtrackovima najpopularnijih video igrica...
12.02.2019.
Suede, ključno ime britanske "velike četvorke" i jedan od predvodnika Brit pop revolucije, po prvi put u Hrvatskoj u sklopu impresivnog line-upa INmusic festivala #14! Suede su se službeno okupili početkom 1990. godine te su počeli snimati demo snimke, a prvo veće priznanje dobili su dvije godine kasnije kada ih je Melody Maker proglasio "Najboljim novim bendom u Velikoj Britaniji". Godinu kasnije objavili su debitantski album Suede koji je osvojio britanske top liste te je proglašen najprodavanijim debitantskim albumom nakon 10 godina u Velikoj Britaniji. S prvim albumom Suede su osvojili...
07.02.2019.
U splitskoj Spaladium Areni se od 6. do 9. veljače 2019. održava međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show 2019 na kojem sudjeluje OTP banka. Na štandu se mogu dobiti sve informacije o uslugama i proizvodima Banke.  
06.02.2019.
Potpisan je ugovor o kupnji kojom će mađarska OTP banka steći većinski udio u Mobiasbanca – Groupe Société Générale, moldavskoj podružnici grupe Société Générale i povezanim društvima. Očekuje se da će financijski proces stjecanja većinskog udjela biti dovršen sljedećih mjeseci, ovisno o svim potrebnim regulatornim odobrenjima. S tržišnim udjelom od oko 13,3 posto i univerzalnom ponudom financijskih usluga, Mobiasbanca – Groupe Société Générale četvrta ...
31.01.2019.
Zeal & Ardor na INmusic festival #14 donose inovativan spoj black metala, bluesa  i afro-američkog južnjačkog zvuka u sklopu projekta Europavox! Spoj metala, bluesa i glazbene tradicije spiritualnog afro-američkog juga čine prepoznatljiv glazbeni recept sve poznatijeg glazbenog projekta Zeal & Ardor iza kojeg stoji genijalni Manuel Gagneux. Nakon što se iz Švicarske preselio u New York odbacio je prijašnji nadimak Birdmask te je počeo stvarati glazbu pod imenom Zeal & Ardor, a na koncertnim pozornicama mu se pridružuje i vrhunski i raznoliki prateći bend. Glazba Zeal &...
30.01.2019.
Od 1. veljače 2019. godine na snagu stupaju sljedeće izmjene uvjeta korištenja nagradnih kodova Sport&Moda u programu vjernosti OTPetica: nagradni kod za popust u iznosu od 150 kuna je moguće iskoristiti za račune u vrijednosti od 500 kuna ili više, nagradni kod za popust u iznosu od 200 kuna je moguće iskoristiti za račune u vrijednosti od 600 kuna ili više, nagradni kod se ne može iskoristiti u trgovini Outlet Zadar (Grgura Budislavića 141, Zadar).   Uvjeti korištenja nagradnih kodova za popust u iznosu od 50 kuna i 100 kuna ostaju nepromijenjeni.
29.01.2019.
Povodom otvorenja nove poslovnice u trgovačkom centru Mall of Split družili smo se s našim razigranim OTOm. OTO je djeci poklonio OTP zelene balone, torbice i pribor za bojanje raznih svemirskih bojanki, a rado je i pozirao ispred naše nove poslovnice.
25.01.2019.
Od nedjelje 27.01.2019. godine na snagu stupa puna primjena Zakona o tržištu kapitala. U procesu usklađenja sa Zakonskim odredbama Banka je promijenila postojeći proces rada na način da s Klijentom prije realizacija budućih naloga za kupnju ili prodaju udjela u investicijskim fondovima pod upravljanjem OTP invest društva za upravljanje fondovima d.o.o., treba biti potpisan Ugovor za ulaganje u investicijske fondove OTP invest društva za upravljanje investicijskim fondovima. Ugovor koji je u potpunosti usklađen sa Zakonom možete potpisati u Vama najbližoj poslovnici.