Press

22.10.2018.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u ponedjeljak, 22. listopada, u vremenu od 23:30 do 23:45 sati mogući su povremeni prekidi u radu usluga autorizacije kartica na POS uređajima i bankomatima OTP banke te autorizaciji OTP kartica na bankomatima Splitske banke. Zahvaljujemo na razumijevanju.  
18.10.2018.
Mađarska OTP banka pokreće svoj drugi program poslovnog akceleratora u prvim mjesecima sljedeće godine, a do kraja studenoga prima prijave start-up kompanija u razvoju i rastućih (scaleup) kompanija.  
17.10.2018.
Od početka listopada 2018. OTP banka proširila je paletu proizvoda i usluga pojedinih paketa s proizvodima ORYX asistencije. Tako su paketi OTP InterNet i OTP MiniNet dodatno obogaćeni s proizvodom ORYX asistencije - Pomoć na cesti (Basic), paketi OTP Standard i OTP Senior plus proizvodom ORYX asistencije - Pomoć u kući,  paket OTP Plus sa oba proizvoda; Pomoć u kući i Pomoć na cesti (Basic), dok paket OTP Premium uključuje Proizvode Pomoć u kući i Pomoć na cesti Classic. Pomoć na cesti je proizvod koji klijentu kao korisniku paketa omogućava besplatnu tehničku pomoć na cesti, koja...
15.10.2018.
OTP banka pokrovitelj je „Boranke“, dosad najveće akcije volonterskog pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije, a zaposlenici banke volontirali su u sadnji. Proteklu subotu održala se druga u nizu akcija sadnje, a pošumljavalo se područje ispod „Zvjezdanog sela“ na Mosoru. U subotnjoj akciji sudjelovalo je i 70-ak zaposlenika OTP banke, koja je jedan od glavnih sponzora akcije, a djelatnike banke iz svih područja Hrvatske predvodili su članovi Uprave. Predsjednik Uprave OTP banke Balázs Békeffy  tom je prilikom istaknuo: „Kao jedan od glavnih sponzora akcije Boranka, željeli smo...
10.10.2018.
OTP banka (u daljnjem tekstu: Banka) objavljuje poziv za iskazivanje interesa za kupnju tražbina. Predmet prodaje su tražbine Banke prema grupi poslovnih subjekata, koje na dan 20.09.2018. godine iznose okvirno 190,8 milijuna HRK. Dio tražbina osiguran je založnim pravom-hipotekom prvog reda na nekretninama.   Pozivaju se svi zainteresirani da se obrate Banci pismenim putem na adresu: OTP banka d.d. Domovinskog rata 3 23000 Zadar Direkcija naplate za pravne osobe s naznakom „Prodaja tražbina“,   Prilikom iskazivanja interesa potrebno je navesti: -    ...
03.10.2018.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u srijedu, 3. listopada, u vremenu od 23:00 do 23:59 sati mogući su povremeni prekidi u radu servisa OTP banke. Zahvaljujemo na razumijevanju.  
01.10.2018.
OTP banka d.d., Domovinskog rata 3, 23000 Zadar oglašava prodaju dijela neosiguranih dospjelih kredita građana. Potraživanja se prodaju kao jedinstveni paket. Molimo zainteresirane da se do dana 9.10.2018. godine jave na e-mail adresu: faktoring@otpbanka.hr radi dogovora oko detalja prodaje.
28.09.2018.
Uprava OTP banke usvojila je Naknade za transakcijske račune, usluge platnog prometa i on-line bankarstva koje će biti u primjeni s 1. prosinca 2018.
28.09.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za izdavanje i korištenje Visa web prepaid kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za za izdavanje i korištenje Mastercard prepaid kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za izdavanje i korištenje kreditne kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za izdavanje i korištenje Visa Classic na rate OTP banke d.d., Opće uvjete za izdavanje i korištenje, charge kartica OTP banke d.d. , Opće uvjete za korištenje 3D secure usluge OTP banke d.d., Opće uvjete korištenja usluga on-line bankarstva, SMS-a i eRAČUNA, Opće uvjete poslovanja OTP banke Hrvatska...
28.09.2018.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u nedjelju, 30. rujna, u razdoblju od 16:00 do 19:00 sati neće biti dostupne usluge Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte te transakcije Kontakt centra za koje je potrebna autorizacija korisnika. Zahvaljujemo na razumijevanju.