Press

14.08.2018.
Za premijernu izvedbu drame Ranka Marinkovića “Pod balkonima” OTP banka donirala je 180.000 kuna, čime je nastavila dugogodišnju tradiciju podupiranja Dubrovačkih ljetnih igara. Na konferenciji za novinare održanoj u povodu premijere Ante Režić, direktor Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija, uručio je ček intendantici Igara Dori Ruždjak Podolski. „Već više od desetljeća traje suradnja između OTP banke i Dubrovačkih ljetnih igara, suradnja koja nas posebno veseli jer u našem svakodnevnom radu na različite načine želimo sudjelovati u životu zajednice u kojoj poslujemo. Dubrovnik je...
11.08.2018.
Otklonjene su tehničke poteškoće u radu s karticama OTP banke, bankomatima i POS uređajima. Ispričavamo se klijentima ako im je zastoj u poslovanju izazvao neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
11.08.2018.
Obavještavamo klijente da su zbog tehničkih poteškoća trenutno evidentirani zastoji u radu s karticama OTP banke, bankomatima i POS uređajima. Radimo na otklanjanju poteškoća i nadamo se da će uskoro te usluge biti dostupne. Zahvaljujemo na razumijevanju.
10.08.2018.
Konsolidirana računovodstvena dobit u prvom polugodištu iznosila je 154,6 milijarda forinti (+16 posto na godišnjoj razini). Stavke usklađenja u prvoj polovici godine iznosile su 15,6 milijarda forinti (poslije oporezivanja), od čega je gubitak od 1,4 milijarde forinti iskazan u računovodstvenoj dobiti za drugi kvartal (poslije oporezivanja). Treba spomenuti četiri stavke: -1,8 milijarda forinti nakon oporezivanja akvizicijskog učinka povezanog uz troškove integracija Splitske i Vojvođanske banke; -187 milijuna forinti za slovački bankarski porez; +476 milijuna forinti poslije oporezivanja...
07.08.2018.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u noći sa četvrtka, 9. kolovoza na petak, 10. kolovoza, u vremenu od 22:00 do 01:00 sat mogući su povremeni prekidi u radu usluga Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte, usluga na POS uređajima i bankomatima OTP banke te usluga Kontakt centra. Zahvaljujemo na razumijevanju.
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja Premium i Privatnog bankarstva te Opće uvjete za investicijske usluge Odjela privatnog bankarstva koji će biti u primjeni od 1. listopada 2018. godine.
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za izdavanje i korištenje Visa web prepaid kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za za izdavanje i korištenje Mastercard prepaid kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za izdavanje i korištenje kreditne kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za izdavanje i korištenje Visa Classic na rate OTP banke d.d., Opće uvjeti za izdavanje i korištenje, charge kartica OTP banke d.d. i Opće uvjete za korištenje 3D secure usluge OTP banke d.d. koji će biti u primjeni od 1. listopada 2018. godine.
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za poslovanje s fizičkim osobama, Opće uvjete korištenja usluga on-line bankarstva, SMS-a i eRAČUNA i Opće uvjete pružanja usluge platnog prometa za potrošače koji će biti u primjeni od 1. listopada 2018. godine.
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je Kamatne stope i Naknade za transakcijske račune, usluge platnog prometa i on-line bankarstva koje će biti u primjeni s 1. listopada 2018. godine 
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja OTP Banka Hrvatska dioničko društvo u kreditnom poslovanju s fizičkim osobama te je usvojena i nova Politika mijenjanja nominalnih kamatnih stopa i naknada u poslovanju sa stanovništvom. Primjena novih Općih uvjeta i Politike je od 01. listpada 2018. godine.