Press

21.02.2017.
Energični, neukrotivi i beskompromisni britanski punk-rock duo – Slaves nastupit će na OTP World Stageu INmusic festivala  #12! Mladi britanski punk-rock sastav Slaves, čiju glazbu često opisuju kao “britanski punk s grubim blues/garažnim rifovima”, osnovali su 2013. godine gitarist Laurie Vincent i bubnjar Isaac Holman. Njihov grub, žestok i Britancima jedinstven zvuk inspiriran je bendovima poput Joy Division, Crass i Refused. Nedugo nakon osnutka, Slaves su privukli pažnju publike mnogobrojnim, upečatljivim i nadasve energičnim nastupima. Njihov prvi studijski album Are You...
16.02.2017.
OTP banka je u suradnji s Tiskom uvela uslugu podizanja gotovine na svim prodajnim mjestima Tiska uz posebnu pogodnost za korisnike debitnih kartica OTP banke za građane: Korisnici debitnih kartica OTP banke za građane, gotovinu sa svog tekućeg računa mogu podići uz naknadu od samo 5 kuna. Uz ovu pogodnost usluga podizanja gotovine klijentima OTP banke bit će još dostupnija jer osim na bankomatima OTP banke ovu transakciju mogu obaviti i na prodajnim mjestima Tiska uz vrlo povoljnu naknadu.
15.02.2017.
Uprava OTP Banke je na sjednici održanoj 07. veljače 2017. usvojila izmjene i dopune Odluke o kamatama u dijelu koji se odnosi na kamatne stope na oročene depozite suvlasnika stambenih zgrada te izmjene i dopune Odluke o naknadama u dijelu naknada po poslovima sa suvlasnicima stambenih zgrada. Izmjene i dopune navedenih akata stupaju na snagu 01. ožujka 2017.
10.02.2017.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u nedjelju, 12. veljače, od 16:00 do 20:00 sati neće biti dostupne usluge Internet i mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte te transakcije Kontakt centra za koje je potrebna autorizacija korisnika. Zahvaljujemo na razumijevanju.
08.02.2017.
Najveće festivalsko gostovanje u regiji do sada i premijerno u Hrvatskoj – INmusic festival #12 ugostiti će jedan od najvećih i najpoželjnijih rock bendova današnjice, globalno popularnih, dugo iščekivanih i beskrajno obožavanih – Kings of Leon! Kings of Leon osnovali su braća Caleb (gitara/vokal), Nathan (bubnjevi), Jared (bas gitara) i njihov bratić Matthew Followill (gitara). Bend je na svjetskoj glazbenoj sceni debitirao 2003. godine s albumom prvijencem Youth & Young Manhood. Uslijedilo je šest od publike i kritičara sjajno prihvaćenih  studijskih albuma – Aha Shake Heartbreak...
07.02.2017.
OTP banka je predstavila najinovativiji program vjernosti na tržištu – OTPeticu, multifunkcionalnu aplikaciju koja korisniku omogućava skupljanje bodova i osvajanje nagrada, uz edukaciju o bankarskim proizvodima i uslugama.  Nakon cjelogodišnje pripreme, prateći razvoj digitalnih trendova, program vjernosti OTPetica predstavljen je kao dio kontinuiranog ulaganja banke u individualizaciju proizvoda i usluga koje nudi svojim klijentima. Aplikacija je za klijente banke besplatna i može joj se jednostavno pristupiti putem njenih online kanala - eLEMENT@ internet bankarstva ili mobilnog...
01.02.2017.
Kreativni, jedinstveni, multi-instrumentalni londonski duo – Public Service Broadcasting, nastupit će na Hidden Stageu na dvanaestom izdanju INmusic festivala u sklopu Europavox projekta! Public Service Broadcasting nastao je 2010. godine u Londonu kada se multitalentiranom J. Willgoose, Esq., pridružio bubnjar Wrigglesworth. Public Serivce Broadcasting uzbudljiv su spoj indie/elektronike u koju su utkani audio isječci starih informativnih emisija i propagandnih materijala popraćeni hipnotičkim vizualnim projekcijama. Prema Willgooseu i Wriggleswortheu glavni cilj Public Service...
27.01.2017.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u noći sa petka, 27. siječnja na subotu, 28.  siječnja, u vremenu od 23:00 do 06:00 sati mogući su povremeni prekidi u radu usluga Internet i mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte, usluga na POS uređajima i bankomatima OTP banke te usluga Kontakt centra. Zahvaljujemo na razumijevanju.
26.01.2017.
Uprava OTP banke je 24. siječnja 2017. usvojila izmjene i dopune Općih uvjeta odobravanja kredita suvlasnicima stambenih zgrada koje se primjenjuju od 11. veljače 2017.  Opis izmjena i dopuna dostupan je u Sažetku izmjena i dopuna Općih uvjeta odobravnja kredita suvlasnicima stambenih zgrada.
26.01.2017.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za korištenje platne usluge OTP mbanking koji stupaju na snagu 26. ožujka 2017. godine. Izmjene u Općim uvjetima poslovanja za korištenje platne usluge OTP mbanking odnose se na novu mogućnost korištenja platne usluge OTP mbanking stranim državljanima sa otvorenim računom u OTP banci.