OTP Grupa

OTP Grupa

OTP Grupa posluje u jedanaest zemalja srednje i istočne Europe:

- Mađarskoj (sjedište), Albaniji, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Moldaviji, Rumunjskoj, Rusiji, Sloveniji, Srbiji i Ukrajini.

 

 

Članice OTP grupe u Hrvatskoj su:

OTP banka d.d.

OTP banka d.d. posluje putem razgranate mreže od preko 120 poslovnica diljem Hrvatske, a klijentima je na raspolaganju više od 470 bankomata. Svojom ponudom banka osigurava klijentima visoku kvalitetu usluga i širok izbor proizvoda.

OTP Leasing d.d.

OTP Leasing osnovan je 2006. godine od strane Merkantil banke iz Budimpešte koja je specijalizirana za poslove leasinga unutar OTP Grupe i najjača je leasing tvrtka u Mađarskoj. Ova članica grupe nudi usluge operativnog i financijskog leasinga.

OTP Invest d.o.o.

OTP Invest upravlja otvorenim investicijskim fondovima UCITS: OTP e-start fond, OTP start fond, OTP uravnoteženi fond, OTP Absolute fond, OTP Meridian 20 fond, OTP Indeksni fond.

OTP Nekretnine d.o.o.

OTP Nekretnine, specijalizirano je trgovačko društvo za poslovanje nekretninama i pokretninama te izrade procjena vrijednosti. U vlasništvu je OTP banke d.d., s kontinuiranim poslovanjem od 2000. godine.

OTP Osiguranje d.d.

Od 1. kolovoza 2017. Splitska banka preuzela je stopostotno vlasništvo nad Société Générale Osiguranjem, čime se OTP grupi pridružilo društvo OTP Osiguranje.

OTP Savjetovanje d.o.o.

Društvo OTP Savjetovanje d.o.o., član OTP grupe, specijalizirano je za pripremu projektne dokumentacije za prijavu projekata na natječaje financirane sredstvima iz Europskih strukturnih fondova.

SB Zgrada

SB Zgrada je tvrtka koja je vlasnik i upravlja modernom zgradom u Splitu, u Ulici Domovinskog rata 61, u kojoj je smješteno i sjedište OTP banke.