Misija i vizija

Želimo biti banka značajnog tržišnog utjecaja. Otvoreni, s atraktivnim pristupom tržištu i odgovornim poslovanjem, najpoželjniji smo partner klijentima.

 

Izjava o viziji

Želimo biti moderna banka koja stalno ulaže u inovacije i tehnološki napredak. Otvorenom korporativnom kulturom poticat ćemo naše zaposlenike da ambiciozno ostvaruju planove. Takvim pristupom jačat će naš tržišni utjecaj, rastom tržišnih udjela u nama željenim segmentima i regijama.
Bit ćemo prepoznati po odgovornom poslovanju sa svim skupinama, a  našom otvorenošću i ugledom te atraktivnim pristupom tržištu osigurat ćemo da nas najpoželjnijima smatraju klijenti koji su u središtu naše pažnje.

 

Pouzdan smo i kvalitetan partner našim klijentima, zaposlenicima i dioničarima. Povećavamo njihove vrijednosti i pomažemo im u ostvarenju njihovih ciljeva i ambicija. Kvalitetnim i konkurentnim financijskim proizvodima i uslugama te odgovornim poslovanjem doprinosimo gospodarstvu i zajednicama u kojima djelujemo.

 

Izjava o misiji

Našim najvažnijim partnerima – klijentima, zaposlenicima i dioničarima – svojim sigurnim i stabilnim poslovanjem ulijevamo pouzdanje u našu sposobnost da doprinesemo njihovim ciljevima. Stalno razvijamo suvremene, kvalitetne i konkurentne proizvode i usluge.
Na tržištu, u društvu i lokalnim sredinama ponašamo se i poslujemo na odgovoran način i na taj način doprinosimo njihovom razvoju.