OTP banka d.d. ponovno potvrdila svoj status jedne od vodećih banaka skrbnika u Hrvatskoj

Magazin Global Investor/ISF je osmi put proglasio OTP banku d.d. jednom od najboljih banaka skrbnika u Republici Hrvatskoj prema ocjenama klijenata, kojima je u sve tri kategorije osvojila prvo mjesto.

Magazin Global Investor dodjeljuje priznanja bankama za područje usluga skrbništva na način da je nagrada podijeljena u 3 kategorije: ocjene stranih klijenata ponderirane, ocjene stranih klijenata neponderirane i ocjene domaćih klijenata neponderirane veličinom njihove imovine.

Bilo je potrebno ispuniti više od deset kriterija među kojima su pružanje usluga namire i korporativnih akcija, kvaliteta izvješćivanja o tržišnim događanjima, uključujući regulatorne promjene te kvaliteta poslovnog odnosa, što je jedna od najvažnijih, ali i najteže zadovoljavajućih kriterija.

OTP banka d.d. tako je osvojila najviše ocjene u sve tri kategorije učvrstivši svoje mjesto na vrhu hrvatskog tržišta u području pružanja usluge skrbi i zaštite imovine klijenata.

Ove uistinu visoke ocjene potvrđuju kako klijenti nastavljaju smatrati OTP banku d.d. jednom od najboljih pružatelja usluga.