Konzultantsko društvo Georg d.o.o. novi član OTP grupe u Hrvatskoj

OTP banka d.d. je ishodivši sve potrebne suglasnosti od HNB-a i Mađarske središnje banke, jučer zaključila transakciju kojom je stekla vlasništvo većine poslovnih udjela društva Georg d.o.o. iz Zagreba.

Još sredinom veljače ove godine, banka je sklopila Ugovor o kupoprodaji većine poslovnih udjela ovog društva želeći svojim poslovnim klijentima pružiti još sveobuhvatniju uslugu koja će sa savjetodavnog aspekta postati još konkretnija i nuditi klijentima još više mogućnosti u razvoju i napretku njihovog poslovanja.

Georg d.o.o. je jedno od vodećih konzultantskih društava na hrvatskom tržištu koje dominantno pruža savjetodavne usluge vezane za bespovratna sredstva iz fondova Europske unije. Također, bave se i savjetovanjem za različite mikro i makro projekte, uključujući i izrade investicijskih studija potrebnih za realizaciju kredita, studije pred-izvedivosti, izvedivosti i cost-benefit analize, prijave na razne natječaje kao i poslovne planove za početnike u poslovanju u području poljoprivrede, prehrambene industrije i obnovljivih izvora energije.  Društvo ima diversificirani portfelj klijenata i radi s brojnim renomiranim poduzećima iz privatnog ali i javnog sektora.

Sve navedeno ukazuje na brojne mogućnosti poslovne sinergije kako s OTP bankom d.d., tako i s ostalim članicama OTP grupe u Hrvatskoj.