Uspjeh nije ono što imate,
nego ono što jeste!

Zašto odabrati Privatno bankarstvo OTP banke?

Partnerstvo na najvišoj razini

U današnjem složenom svijetu financija Privatno bankarstvo Vam pruža pomoć u optimiziranju Vaših financijskih ciljeva i omogućuje da se usredotočite na druge važne segmente u Vašem životu.
Vaš privatni bankar Vaš je osobni savjetnik koji Vam pomaže ukupnu ponudu naših proizvoda i usluga prilagoditi Vašim željama i potrebama, te Vam na taj način omogućiti da od banke dobijete najbolje. S Vašim privatnim bankarom možete unaprijed dogovoriti sastanak te u izdvojenim uredima, uz strogu diskreciju, raspraviti o svim financijskim pitanjima. Također, dostupna Vam je i mogućnost davanja naloga za transakcije direktno putem telefona, mailom ili faksom.

Usluga i stručnost

Privatni bankari su iskusne, pouzdane i visoko educirane osobe koje posjeduju opsežna znanja o financijama.

S individualnim i proaktivnim pristupom u radu i s najvišim stupnjem diskrecije, oni predstavljaju Vaše partnere u upravljanju i vođenju Vaših financija, a sve u skladu s Vašim potrebama i očekivanjima.

Ekskluzivnost naših usluga

Privatno bankarstvo OTP banke Hrvatska djeluje u skladu sa standardima i trendovima privatnog bankarstva najprestižnijih međunarodnih banaka, uspješno kombinirajući i potrebe za različitostima koje nameće tržište kapitala.
Uspješno prati tržišna kretanja koristeći najprikladnije instrumente, pozadinske sadržaje i znanje naših snažnih inozemnih partnera.