Uspjeh nije ono što imate,
nego ono što jeste!

Nagrade

Dominantnost i uspjeh OTP Privatnog bankarstva pokazuje i činjenica da je desetu godinu zaredom stekla prestižnu međunarodnu nagradu.

OTP Privatno bankarstvo je do sada tri puta izabrano kao najbolje privatno bankarstvo u regiji srednje i istočne Europe, dok je privatno bankarstvo OTP banke Mađarska šest puta zaredom bilo dobitnikom nagrade za najbolje domaće privatno bankarstvo u prestižnom magazinu The Banker (Financial Times).

Euromoney i Global Finance su u 2018. godini za najboljeg pružatelja usluge Privatnog bankarstva u Mađarskoj odabrali upravo OTP Privatno bankarstvo.

Pri dodjeli nagrade, poznati profesionalni sudski odbor detaljno je analizirao financijske rezultate, učinkovitost, dinamiku i tržišni udio pojedinih banaka. OTP Privatno bankarstvo je pokazalo u proteklom desetljeću da je u mogućnosti primijeniti inovativna rješenja i pružiti strateške odgovore na različite tržišne izazove.

Ukupno smo dobili 15 nagrada za najbolju uslugu Privatno bankarstvo u Mađarskoj ili "najboljoj usluzi privatnog bankarstva u Srednjoj i Istočnoj Europi".

 

OTP Privatno bankarstvo OTP Privatno bankarstvo OTP Privatno bankarstvo OTP Privatno bankarstvo

OTP Privatno bankarstvo