Planirate na duge staze?

Dok tražite balans između poslovnog i privatnog života te istovremeno ramišljate o bezbrižnoj budućnosti, provjerite pogodnosti koje nudimo.

Počinjete sve češće razmišljati o ulaganju u vlastitu budućnost i budućnost vaše obitelji? Želite im omogućiti nužne stvari kao što su obrazovanje, sigurnost i financijska stabilnost? Napravite kratkoročan i dugoročan financijski plan kako bi ostvarili zadane ciljeve.

Odaberite dodatnu sigurnost za vas i vašu obitelj. Provjerite što sve nudi Protector polica životnog osiguranja!

U paketu OTP Plus uz privilegiranu uslugu Premium bankara, osobe koja će vam uvijek biti na raspolaganju svojim iskustvom i stručnošću, pronaći ćete i brojne proizvode i usluge namijenjene bržem i jednostavnijem upravljanju vašim financijama.

OTP plus

Kako funkcionira OTP Invest?

U suradnji s OTP Investom, osim štednje, možete ulagati i u investicijske fondove. Stjecanje financijske imovine cjeloživotni je proces pa ulaganje u investicijske fondove predstavlja priliku uz koju sudjelujete na tržištu kapitala pod okriljem OTP Investa, neovisno o tome počinjete li tek s ulaganjem ili jednostavno želite povećati već stečenu imovinu.

Neka odabir fonda bude u skladu s vašim iskustvima, dinamikom prihoda i spremnošću na preuzimanje rizika. U investicijske fondove mogu ulagati početnici, ali i iskusni ulagači.

Pripremite se za mirovinu bez briga!

Dobrovoljna mirovinska štednja pruža vam mogućnost da odabirom fonda i visine uplata utječete na svoja mirovinska primanja i životni standard u trećoj dobi. Sva sredstva koja uplaćujete u mirovinski fond oplemenjuju se prinosima koje taj fond ostvari, a država dodatno daje poticaje na sve što uplatite.

Jednom kad krenete u mirovinu na raspolaganju vam je vaša mirovina, ali i sredstva koja se nalaze na računu dobrovoljnoga mirovinskog fonda u koji ste uplaćivali.

Potaknite i druge članove obitelji na štednju! Provjerite pogodnosti koje vam nudi obiteljska štednja.

Obiteljska štednja omogućava otvaranje i spajanje više oročenja članova obitelji kojima se odobrava kamatna stopa prema ukupnom zbrojenom saldu svih oročenja. Obiteljska štednja je posebna vrsta Dogovorne štednje i može biti standardna ili rentna, a ugovara se uz fiksnu kamatnu stopu uz rok do 365 odnosno 366 dana.

Svi ugovori unutar ove štednje glase na istu valutu, istu ročnost i imaju istu kamatnu stopu važeću za sumirani ukupni iznos Obiteljske štednje uvećanu za pripadajući dodatak Dogovorne štednje.

Prepaid kartice izvrstan su odabir za osobe koje žele brzu i sigurnu kupovinu uz učinkovitu kontrolu troškova!

Za bezbrižnu kupovinu i plaćanje, Mastercard prepaid i Visa web prepaid kartice prikladne su u svim situacijama. Limit prepaid kartice određuje se vašom uplatom.

Nadoplatu možete napraviti u samo nekoliko klikova putem mobilne aplikacije. U slučaju gubitka kartice, uplaćen iznos u roku od nekoliko sekundi možete prebaciti s kartice na tekući račun!

Mastercard prepaid

Mastercard prepaid

Uz uobičajenu funkcionalnost i prednosti prepaid modela, omogućuje i beskontaktno plaćanje!

Visa web

Visa web

Jednostavno smanjuje rizik od zloupotrebe jer na računu imate upravo onoliko sredstava koliko planirate potrošiti.

Odaberite dodatnu sigurnost u slučaju neizvjesnih i nepredvidivih događaja!

Odabirom Protector polica Groupama osiguranja birate sigurnost za vas i vašu obitelj uz visoke osigurane svote u slučaju neizvjesnih i nepredvidivih događaja. U ponudi je nekoliko modela Protector polica, koje se razlikuju prema vrsti i iznosima osiguranih svota.

Protector police mogu ugovoriti klijenti od 18 do 65 godina starosti (kod isteka osiguranja maksimalno 75 godine starosti). Provjerite i ostale pogodnosti koje vam nudi Groupama osiguranje.

U OTP banci Može i drugačije!

Charge

OTPetica - Program vjernosti za pet

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke d.d. i uz aplikaciju OTPetica:

  • rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove
  • zamijeni bodove za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera
Charge

OTP Zaokruži! - Naše malo, nekome sve

Uključi se u donacijski program OTP banke d.d. i Mastercarda i omogući bolju zdravstvenu skrb djeci diljem Hrvatske.

Korisne informacije

Podrška za građanstvo

Nazovite nas

0800 21 00 21

072 21 00 21

+385 21 55 91 10 (broj za pozive iz inozemstva)

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20:30 sati, subotom od 8 do 13 sati

Podrška za hitne pozive izvan radnog vremena (0-24)

Prijava izgubljene kartice, blokiranje online bankarstva, povećanje limita za online bankarstvo, autorizacija, bankomati...

Nazovite nas

0800 21 00 21

Poziv na telefonski broj 0800 21 00 21 je besplatan. Poziv na telefonske brojeve 072 21 00 21 i + 385 21 55 91 10 naplaćuje se kao poziv prema fiksnoj mreži, ovisno o operateru.