Čestitamo na prinovi!

Rođenje djeteta jedan je od najvažnijih i najljepših trenutaka u životu svakog roditelja. Pobrinite se da svaki financijski korak vaše proširene obitelji bude pravovremeno isplaniran!

Pet savjeta za novopečene roditelje:

  • U redu je ne znati sve - nalazite se u novoj situaciji u kojoj se vaša svakodnevnica potpuno promijenila, normalno je da nemate odgovor na svako pitanje i da ne znate rješenje svakog problema.
  • Nemojte se ustručavati tražiti pomoć i pitati savjet - prikupite korisne informacije od roditelja, obitelji, prijatelja i drugih poznanika.
  • Dopustite si pogreške - u redu je pogriješiti, jer ponekad su vlastite greške najbolja škola!
  • Planirajte unaprijed - bilo da se radi o financijama ili opremi za novorođenče, pripremite se na različite situacije na vrijeme!
  • Budite sretni i ponosni!

Znate li da uz pomoć OTP m-tokena svoje dijete možete prijaviti na stranici e-Građani?

Dijete možete prijaviti na stranici e-Građani ili u pripadajućem matičnom uredu. Prijavljivanjem djeteta ostvarujete prava na pomoći i naknade! Predlažemo da provjerite na koje naknade ostvarujete pravo kod svog poslodavca ili lokalne zajednice.

Uz prijavu djeteta na stranicu e-Građani, usluga OTP m-token nudi nekoliko dodatnih mogućnosti:

  • identifikaciju pri pozivu Kontakt centru OTP banke d.d.
  • autorizaciju financijskih i nefinancijskih transakcija zadanih putem telefonskog bankarstva
  • mogućnost sudjelovanja u programu sigurne online kupovine 3D-Secure usluge

Usluga OTP m-token izvan OTP direkt usluge može se ugovoriti isključivo u poslovnicama OTP banke d.d., a kako biste taj postupak maksimalno ubrzali, savjetujemo vam da prethodno dogovorite sastanak u poslovnici.

Pripremite se na veće izdatke. Provjerite kreditne kartice koje imamo u ponudi.

Ponekad je lakše raspolagati i upravljati budžetom kada se odgodi otplata ili se podijeli na rate! Uplatom redovnih primanja na tekući račun vrlo brzo ostvarujete pravo ugovaranja kreditne kartice u našoj banci.

Možete plaćati na rate na prodajnim mjestima OTP banke d.d. bez kamata i naknada. Popis prodajnih mjesta pronađite na službenim stranicama OTP banke d.d.

Charge

Charge

Ne propustite osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji vam pruža charge kartica pri upravljanju financijama! Ukupan iznos troškova podmirite u cijelosti jednom mjesečno, a datum dospijeća odaberite prema vlastitim željama.

Revolving

Revolving

Najbolji suputnik u svakodnevnoj kupovini, kupnji novih kolica i opremanju dječje sobe! Uz revolving karticu odlučujete kada i u kojem iznosu ćete podmiriti dospjele troškove.

Na rate

Na rate

Plaćanje prilagodite vašim potrebama! Bilo gdje u svijetu kupujte ili podižite gotovinu uz otplatu na rate i do 12 mjeseci.

Nikad nije prerano početi planirati budućnost vlastite obitelji!

Dječja planirana štednja je posebna vrsta oročene štednje mjesečnim uplatama na dječji štedni račun uz stimulativnu kamatnu stopu.

Namijenjena je djeci do 18 godina, a otvara ju zakonski zastupnik (roditelj) odnosno skrbnik u ime djeteta koje je vlasnik štednje. Iznos mjesečne uplate izabirete sami (najmanji iznos je protuvrijednost 15 eura) uz rokove oročavanja od: 3, 6, 12, 24, 36, 48 i 60 mjeseci.

Odaberite dodatnu sigurnost za vas i vašu obitelj. Provjerite što sve nudi Protector polica životnog osiguranja!

U životu nas znaju sustići neočekivane, ponekad neželjene situacije. Kako biste osigurali sebe i svoju obitelj, ugovorite Protector policu životnog osiguranja Groupama osiguranja koja će Vam pružiti visoka pokrića i miran san.

OTP štednja

Imate sve manje slobodnog vremena i ne stignete otići u kupovinu? Uz 3-D Secure uslugu uživajte u sigurnoj online kupnji!

Ako preferirate kupnju iz udobnosti doma umjesto odlaska u trgovačke centre, online kupnja je pravo rješenje za vas. U samo nekoliko klikova registrirajte se i uživajte u sigurnoj kupnji s Mastercard i Visa karticama OTP banke d.d.!

Nakon pridruživanja programu sigurne internetske kupnje, prilikom kupovine na ovlaštenim mjestima Mastercard i Visa kartica, potrebno je provesti autentifikaciju kojom potvrđujete svoj identitet te potom potvrditi transakciju.

Olakšajte svom djetetu put u financijsku samostalnost uz dječji tekući račun!

Dječji tekući račun je račun namijenjen mlađima od 18 godina. Račun glasi na ime djeteta, a može ga otvoriti roditelj, odnosno zakonski zastupnik ili skrbnik, ili maloljetna osoba samostalno pod uvjetom da je stekla poslovnu sposobnost.

Uplate na Dječji tekući račun, osim vas (zakonskog zastupnika, odnosno skrbnika) i malodobne osobe s osobnom iskaznicom, mogu vršiti i bake, djedovi, tete ili bilo tko drugi.

Za otvaranje računa potrebno je samo priložiti vašu osobnu iskaznicu i djetetov rodni list. Vođenje dječjeg računa do 15 godina starosti u potpunosti je besplatno!

U OTP banci Može i drugačije!

Charge

OTPetica - Program vjernosti za pet

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke d.d. i uz aplikaciju OTPetica:

  • rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove
  • zamijeni bodove za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera
Charge

OTP Zaokruži! - Naše malo, nekome sve

Uključi se u donacijski program OTP banke d.d. i Mastercarda i omogući bolju zdravstvenu skrb djeci diljem Hrvatske.

Korisne informacije

Podrška za građanstvo

Nazovite nas

0800 21 00 21

072 21 00 21

+385 21 55 91 10 (broj za pozive iz inozemstva)

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20:30 sati, subotom od 8 do 13 sati

Podrška za hitne pozive izvan radnog vremena (0-24)

Prijava izgubljene kartice, blokiranje online bankarstva, povećanje limita za online bankarstvo, autorizacija, bankomati...

Nazovite nas

0800 21 00 21

Poziv na telefonski broj 0800 21 00 21 je besplatan. Poziv na telefonske brojeve 072 21 00 21 i + 385 21 55 91 10 naplaćuje se kao poziv prema fiksnoj mreži, ovisno o operateru.