Tražiš prvi posao?

Svaki početak je težak, kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. Ne brini, tu smo ako ti zatreba naša pomoć.

Kako bi uopće mogao primiti svoju prvu plaću moraš otvoriti tekući račun!

Prvi posao je uzbudljivo iskustvo kojim započinješ put prema svojoj financijskoj samostalnosti. Za primanje prve plaće, potrebno je imati aktivan tekući račun.

Znaš li da svoj račun možeš otvoriti sigurno i brzo, a uz to dobiti pogodnosti OTP Digital paketa? U samo 15 minuta otvori OTP tekući račun online i upravljaj vlastitim financijama na jednostavan i učinkovit način bilo kada i bilo gdje:

  • Koristi 3-D Secure uslugu za sigurnu online kupnju putem mobilnog tokena
  • Ostvari vrijedne i atraktivne nagrade u OTPetici, našem besplatnom programu vjernosti putem kojeg ti darujemo 500 dodatnih bodova**
  • Ostvari tri mjeseca bez naknade za OTP Digital paket* i dodatna tri mjeseca bez mjesečne naknade ako u prva tri mjeseca od otvaranja računa preneseš redovna primanja na OTP račun

* Račun mogu otvoriti punoljetni građani RH s prebivalištem i mobitelom u RH. U određenim je slučajevima nužno izvršiti dodatne kontrole podataka, stoga je potreban osobni dolazak u najbližu poslovnicu.

** Nakon isteka razdoblja bez naplate mjesečne naknade, paket OTP Digital naplaćuje se 3,98 EUR (30 HRK), a dodatnih 500 bodova ostvaruješ ako se istog dana po otvaranju OTP tekućeg računa prijaviš i u OTPetica program vjernosti.

Znaš li?

Sve potrebne informacije vezane za radno pravni status, kao što su potvrde iz mirovinskog sustava, zapis o radno pravnom statusu, prijave i promjene mirovinskog osiguravajućeg društva i obveznih mirovinskih fondova možeš brzo i jednostavno provjeriti na stranicama e-Građani.

OTPgo digitalno bankarstvo

OTPgo potpuno je nova usluga digitalnog bankarstva koja objedinjuje postojeće usluge OTP Direkt, OTP mobilno bankarstvo i m-token te samim time i zamjenjuje navedene usluge. Radi se o novoj usluzi jedinstvenog korisničkog iskustva koja će, uz postojeće, obuhvaćati i nove funkcionalnosti. Same funkcionalnosti kontinuirano će se razvijati kako bi se korisničko iskustvo dodatno unaprijedilo.

OTP internet

Kako efikasno upravljati financijama?

Važno je pratiti osobnu potrošnju. Za to su ti najbolji prijatelji bilo kakve tablice ili Excel u kojima možeš razdvojiti prigodne kupnje od svakodnevnih radi što boljeg uvida u svoje navike te praćenja potrošnje na mjesečnoj i godišnjoj razini. Uz praćenje vjerojatno nećeš smanjiti svoje izdatke za svakodnevne potrepštine, no moći ćeš bolje i pametnije isplanirati budžet i izbjeći onu situaciju 'Zar još nije prvi u mjesecu?!'.

Ono na čemu uvijek možeš uštedjeti su 'luksuzi', pod tim ne mislimo da se ograničiš već da se raspitaš o načinima kako povoljnije proći kad su u pitanju hoteli, avionske karte, restorani i slično.

Želiš se uključiti u svijet investicijskih fondova ali ne znaš gdje početi?

U suradnji s OTP Investom, kod nas osim štednje možeš ulagati i u investicijske fondove. Neka odabir fonda bude u skladu s tvojim iskustvima, dinamikom prihoda i spremnošću na preuzimanje rizika. U investicijske fondove mogu ulagati početnici, ali i iskusni ulagači.

Vrijeme je da se riješiš stare kasice prasice i odeš na zasluženi godišnji odmor!

Kako bi zarađeni novac uložio u ostvarenje želja koje već predugo čekaju, predlažemo da razmisliš o štednji.

Planirana štednja je posebna vrsta oročene štednje mjesečnim uplatama. Mjesečno možeš uplaćivati u više navrata, sve se uplate zbrajaju i ne smiju biti manje od ugovorom dogovorene uplate, a ti biraš mjesečni iznos (najmanji iznos je protuvrijednost 25 eura).

Ugovori policu dopunskog zdravstvenog osiguranja i živi bez brige!

Ugovaranjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja možeš izbjeći nepotrebne troškove bolničkog liječenja, medicinskih zahvata, pretraga i lijekova. Uz policu dopunskog zdravstvenog osiguranja možeš ugovoriti i osiguranje doplata za dopunsku listu lijekova.

Imaš (ne)planirane izdatke u većim iznosima? Ponekad je lakše raspolagati i upravljati budžetom kada se odgodi otplata ili se podijeli na rate!

Uplatom redovnih primanja na tekući račun vrlo brzo ostvaruješ pravo na otvaranje kreditne kartice u našoj banci.

Charge

Charge

Ne propusti osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji ti pruža charge kartica pri upravljanju financijama! Ukupan iznos troškova podmiri u cijelosti jednom mjesečno, a datum dospijeća biraš ovisno o vlastitim željama.

Charge

Revolving

Najbolji suputnik na putovanjima, u svakodnevnoj kupovini ili restoranu! Za praktičan i bezbrižan odmor, uz revolving karticu ti odlučuješ kada i u kojem iznosu ćeš podmiriti učinjene troškove.

Charge

Na rate

Plaćanje prilagodi da ti broj rata godi! Bilo gdje u svijetu kupuj ili podiži gotovinu uz otplatu na rate i do 12 mjeseci.

Nikad nije prerano za planiranje vlastite budućnosti!

Sve znamo, misliš da je prerano razmišljati o mirovini. Ipak, razmotri opciju dobrovoljne mirovinske štednje koja ti pruža mogućnost da odabirom fonda i visine uplata utječeš na svoja mirovinska primanja i životni standard u trećoj dobi. Sva sredstva koja uplaćuješ u mirovinski fond oplemenjuju se prinosima koje taj fond ostvari, a država dodatno daje poticaje na sve što uplatiš!

U OTP banci Može i drugačije!

Charge

OTPetica - Program vjernosti za pet

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke d.d. i uz aplikaciju OTPetica:

  • rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove
  • zamijeni bodove za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera
Charge

OTP Zaokruži! - Naše malo, nekome sve

Uključi se u donacijski program OTP banke d.d. i Mastercarda i omogući bolju zdravstvenu skrb djeci diljem Hrvatske.

Korisne informacije

Podrška za građanstvo

Nazovite nas

0800 21 00 21

072 21 00 21

+385 21 55 91 10 (broj za pozive iz inozemstva)

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20:30 sati, subotom od 8 do 13 sati

Podrška za hitne pozive izvan radnog vremena (0-24)

Prijava izgubljene kartice, blokiranje online bankarstva, povećanje limita za online bankarstvo, autorizacija, bankomati...

Nazovite nas

0800 21 00 21

Poziv na telefonski broj 0800 21 00 21 je besplatan. Poziv na telefonske brojeve 072 21 00 21 i + 385 21 55 91 10 naplaćuje se kao poziv prema fiksnoj mreži, ovisno o operateru.