Pripremate se za vaš veliki dan?

Planiranje vjenčanja kombinacija je različitih emocija: od sreće i veselja pa sve do nervoze i stresa. Brige prepustite nama, kako bi bezbrižno OTPlesali svoj prvi ples!

Jeste li znali da uz pomoć OTP m-tokena putem interneta možete započeti proces sklapanja braka uz uslugu e-Prijava vjenčanja?

Prije nego što počnete planirati vjenčanje, trebat ćete pripremiti određene dokumente kako biste mogli prijaviti sklapanje braka. Potrebne korake i dokumente možete saznati preko stranice e-Građani ili u pripadajućem matičnom uredu.

Uz to, usluga OTP m-token nudi nekoliko dodatnih mogućnosti:

 • identifikaciju pri pozivu Kontakt centru OTP banke d.d.
 • autorizaciju financijskih i nefinancijskih transakcija zadanih putem telefonskog bankarstva
 • mogućnost sudjelovanja u programu sigurne online kupovine 3D-Secure usluge

Usluga OTP m-token izvan OTP direkt usluge može se ugovoriti isključivo u poslovnicama OTP banke d.d., a kako biste taj postupak maksimalno ubrzali, savjetujemo vam da prethodno dogovorite sastanak u poslovnici.

Sedam savjeta za uspješno planiranje vjenčanja:

 • Ne znate kako će izgledati vaše vjenčanje? Potražite inspiraciju na internetu. Dogovorite s partnerom željenu lokaciju, budžet i okvirni popis gostiju na vrijeme.
 • Nakon odabira lokacije, razmislite o glazbi, fotografima, cvijeću i cateringu.
 • Nemojte zaboraviti na rezervaciju smještaja za goste!
 • Odaberite svadbenu tortu, zahvalnice i nemojte zaboraviti poslati pozivnice na vrijeme!
 • Ostavite si dovoljno vremena za nesmetan odabir vjenčanice, svadbenog odijela i prstenja.
 • Nemojte o svemu brinuti sami. Dopustite vašim kumovima, obitelji i prijateljima da vam pomognu u organizaciji!
 • Dan prije vjenčanja pokušajte se dobro naspavati!

Provjerite ponudu Klik gotovinskog kredita kako bi brzo i jednostavno mogli ostvariti sve svoje želje!

Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikujte Klik kredit prema svojim potrebama, uz povoljnije uvjete i fiksnu kamatnu stopu te zatražite informativnu ponudu!

Iznos kredita15 000 EUR
Rok otplate 7 godina (84 anuiteta)
Kamatna stopa5,99 % (fiksna)
Efektivna kamatna stopa (EKS)6,17 %*
Mjesečni anuitet219,06 EUR
Interkalarna kamata77,37 EUR
Ukupan iznos kamate3 400,70 EUR
Ukupan trošak kredita18 479,66 EUR
Trošak tekućeg računa1,59 EUR
OTP Klik gotovonski kredit

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 15.000 EUR, uz rok otplate od 7 godina uz pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U ukupan iznos za plaćanje i EKS uključeni su troškovi vođenja tekućeg računa za jedan mjesec u iznosu 1,59 EUR i interkalarne kamate uz pretpostavku isplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za jedan mjesec. EKS je izračunat po redovnoj fiksnoj kamatnoj stopi na preostali rok otplate.

Neke stvari trebate platiti prije vjenčanja? Pripremite se na vrijeme i olakšajte otplatu uz kreditne kartice OTP banke d.d.!

Kreditne kartice OTP banke d.d. omogućuju vam odgodu plaćanja kao i obročna plaćanja na rate. Provjerite koja kartica najviše odgovara vašim potrebama i rasporedite plaćanje svojih troškova!

Razmišljate o destinaciji za medeni mjesec? Isplanirajte svoje romantično putovanje unaprijed i počnite štedjeti na vrijeme!

Za odlazak na medeni mjesec bez opterećivanja i brige, ništa ne prepuštajte slučaju i počnite štedjeti unaprijed. Namijenite svoju štednju cilju koji vam najviše odgovara i odredite zajedničku svrhu štednje.

Planirana štednja je posebna vrsta oročene štednje mjesečnim uplatama. Mjesečno možete uplaćivati u više navrata, sve se uplate zbrajaju i ne smiju biti manje od ugovorom dogovorene uplate, a sami birate mjesečni iznos (najmanji iznos je protuvrijednost 25 eura).

OTP štednja

Odaberite prepaid kartice za bezbrižnu kupovinu i sigurno plaćanje na medenom mjesecu!

Odaberite Mastercard prepaid ili Visa web prepaid karticu. Limit prepaid kartice određuje se vašom uplatom. Na taj se način jednostavno smanjuje rizik zlouporabe jer na računu imate sredstava upravo onoliko koliko planirate potrošiti.

Nadoplatu možete napraviti u samo nekoliko klikova putem mobilne aplikacije. U slučaju gubitka kartice, uplaćen iznos u roku od nekoliko sekundi možete prebaciti s kartice na tekući račun!

Charge

Mastercard prepaid

Uz uobičajenu funkcionalnost i prednosti prepaid modela, omogućuje i beskontaktno plaćanje!

Charge

Visa web

Jednostavno smanjuje rizik od zloupotrebe jer na računu imaš upravo onoliko sredstava koliko planiraš potrošiti.

U slučaju nepredviđenih troškova provjerite mogućnosti dopuštenog prekoračenja!

Dopušteno prekoračenje je dodatni iznos sredstava na tekućem računu koji vam banka daje na raspolaganje temeljem vašeg zahtjeva te sve regulira potpisivanjem Ugovora o kreditu u obliku dopuštenog prekoračenja.

U slučaju povećanih troškova, OTP banka d.d. vam dopušta prekoračenje po računima na temelju stalnog priljeva, koje možete ugovoriti od 50% do 300 % prosječnoga mjesečnog primanja, uz povoljniju kamatnu stopu!

Vodite evidenciju svakodnevnih troškova, steknite detaljniji uvid u vlastite financije i kontrolirajte svoje troškove!

Usluge internetskog i mobilnog bankarstva OTP banke d.d. omogućavaju vam detaljniji uvid u financije i kontrolu troškova. Po izboru možete imati i uvid u zajedničke financije.

Obavljajte brojne financijske transakcije bez potrebe za odlaskom u banku. Provjerite sve online usluge OTP banke d.d. i ugovorite one koje najviše odgovaraju vašim potrebama!

OTP internet

Jedna briga manje uz policu dopunskog zdravstvenog osiguranja!

Ugovaranjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja možete izbjeći nepotrebne troškove bolničkog liječenja, medicinskih zahvata, pretraga i lijekova. Uz policu dopunskog zdravstvenog osiguranja možete ugovoriti i osiguranje doplata za dopunsku listu lijekova.

U OTP banci Može i drugačije!

Charge

OTPetica - Program vjernosti za pet

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke d.d. i uz aplikaciju OTPetica:

 • rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove
 • zamijeni bodove za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera
Charge

OTP Zaokruži! - Naše malo, nekome sve

Uključi se u donacijski program OTP banke d.d. i Mastercarda i omogući bolju zdravstvenu skrb djeci diljem Hrvatske.

Korisne informacije

Podrška za građanstvo

Nazovite nas

0800 21 00 21

072 21 00 21

+385 21 55 91 10 (broj za pozive iz inozemstva)

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20:30 sati, subotom od 8 do 13 sati

Podrška za hitne pozive izvan radnog vremena (0-24)

Prijava izgubljene kartice, blokiranje online bankarstva, povećanje limita za online bankarstvo, autorizacija, bankomati...

Nazovite nas

0800 21 00 21

Poziv na telefonski broj 0800 21 00 21 je besplatan. Poziv na telefonske brojeve 072 21 00 21 i + 385 21 55 91 10 naplaćuje se kao poziv prema fiksnoj mreži, ovisno o operateru.