Kupuješ novog limenog ljubimca?

Bilo da je riječ o potpuno novom ili rabljenom automobilu, kupnja vozila važan je korak u tvom životu. Novo vozilo olakšava tvoju svakodnevicu, pruža sigurnost pri obavljanju obveza, ali traži i određene odgovornosti.

Kreni na nezaboravnu avanturu, vrijeme je za roadtrip uz Klik gotovinski kredit!

Vrijeme je da postaneš ponosni vlasnik automobila ili motocikla. Ostvari svoje želje brzo i jednostavno, a realizaciju Klik gotovinskog kredita, bez suvišnih koraka, ostavi nama!

Putem naše online aplikacije oblikuj Klik kredit prema svojim potrebama, uz povoljnije uvjete i fiksnu kamatnu stopu i zatraži informativnu ponudu!

Iznos kredita15 000 EUR
Rok otplate7 godina (84 anuiteta)
Kamatna stopa6,19 % (fiksna)
Efektivna kamatna stopa (EKS)6,37 %*
Mjesečni anuitet221 EUR
Interkalarna kamata80 EUR
Ukupan iznos kamate3 522 EUR
Ukupan trošak kredita18 604 EUR
Trošak tekućeg računa1,90 EUR
Pravi izbor OTP

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 15.000 EUR, uz rok otplate od 7 godina uz pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U ukupan iznos za plaćanje i EKS uključeni su troškovi vođenja tekućeg računa za jedan mjesec u iznosu 1,90 EUR i interkalarne kamate uz pretpostavku isplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za jedan mjesec. EKS je izračunat po redovnoj fiksnoj kamatnoj stopi na preostali rok otplate.

Spremni za vožnju? Let's hit the road!

Zamisli sljedeće: sunčano poslijepodne, svira tvoja omiljena glazba, voziš praznom cestom. Putovanja su uzbudljiva avantura, ali nikad ne znaš što može donijeti sljedeći kilometar. Uz Groupama obvezno osiguranje motornih vozila, ne moraš brinuti o neočekivanim situacijama na cesti.

Osim obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, u ponudi imamo i Osnovno i Djelomično KASKO osiguranje.

Osiguraj se od rizika za vrijeme vožnje, u mirovanju ili na parkiralištu neovisno o tomu tko je odgovoran za nastanak štete na tvom vozilu.

Ugovori osiguranje u najbližoj poslovnici OTP banke.

Motorna vozila

Nisi klijent OTP banke d.d.?

Znaš li da svoj račun možeš otvoriti sigurno i brzo, a uz to dobiti pogodnosti OTP Digital paketa? U samo 15 minuta otvori OTP tekući račun online i upravljaj vlastitim financijama na jednostavan i učinkovit način bilo kada i bilo gdje:

  • Koristi 3-D Secure uslugu za sigurnu online kupnju putem mobilnog tokena
  • Ostvari vrijedne i atraktivne nagrade u OTPetici, našem besplatnom programu vjernosti putem kojeg ti darujemo 500 dodatnih bodova**
  • Ostvari tri dodatna mjeseca bez naknade za OTP Digital paket* i dodatna tri mjeseca bez mjesečne naknade ako u prva tri mjeseca od otvaranja računa preneseš redovna primanja na OTP račun

* Račun mogu otvoriti punoljetni građani RH s prebivalištem i mobitelom u RH. U određenim je slučajevima nužno izvršiti dodatne kontrole podataka, stoga je potreban osobni dolazak u najbližu poslovnicu.

** Nakon isteka razdoblja bez naplate mjesečne naknade, paket OTP Digital naplaćuje se 3,98 EUR (30 HRK), a dodatnih 500 bodova ostvaruješ ako se istog dana po otvaranju OTP tekućeg računa prijaviš i u OTPetica program vjernosti.

Želiš povećati sigurnost u svom novom vozilu? Pripremili smo nekoliko savjeta za tebe

  • Ako kupuješ rabljeno vozilo, svakako provjeri njegovo stanje kod automehaničara.
  • Uz obvezno osiguranje vozila, svakako razmotri i kasko osiguranje ako koristiš kreditni proizvod za kupnju vozila.
  • Financijski osiguraj svoju obitelj u slučaju neželjenog događaja. Ugovori Protector policu osiguranja života Groupama osiguranja koja pruža visoka pokrića!

Kupnja vozila nije jedini trošak koji te čeka, pripremi se za popratne troškove na vrijeme!

Nakon kupnje vozila tvoji troškovi nažalost ne prestaju. Neki od očekivanih troškova koje vozilo nosi sa sobom su obvezni tehnički pregled, auto osiguranje, redovni servisi održavanja i razni potrošni materijali poput zamjene guma.

U slučaju nepredviđenih i iznenadnih troškova, pripremili smo raznoliku ponudu Kreditnih kartica koje ti omogućuju obročna plaćanja. Provjeri koja kartica najviše odgovara tvojim potrebama i rasporedi svoje buduće troškove!

Ako si tip koji planira unaprijed, pripremili smo ti odličnu ponudu Planirane štednje!

Planirana štednja je posebna vrsta oročene štednje mjesečnim uplatama. Mjesečno možeš uplaćivati u više navrata, sve se uplate zbrajaju i ne smiju biti manje od ugovorom dogovorene uplate, a ti biraš mjesečni iznos (najmanji iznos je protuvrijednost 25 eura).

Uživaj u bezbrižnoj vožnji uz ORYX Asistenciju!

Provjeri ponudu paketa OTP banke d.d. u kojima ostvaruješ brojne pogodnosti i uživaš u bezbrižnoj vožnji uz ORYX Pomoć na cesti! Odaberi jedan od ponuđenih paketa OTP Asistencije: Pomoć na cesti Basic ili Classic uslugu i osiguraj dostupnost tehničke pomoći u svakom trenutku.

OTP Prvo vozilo

U OTP banci Može i drugačije!

Charge

OTPetica - Program vjernosti za pet

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke d.d. i uz aplikaciju OTPetica:

  • rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove
  • zamijeni bodove za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera
Charge

OTP Zaokruži! - Naše malo, nekome sve

Uključi se u donacijski program OTP banke d.d. i Mastercarda i omogući bolju zdravstvenu skrb djeci diljem Hrvatske.

Korisne informacije

Podrška za građanstvo

Nazovite nas

0800 21 00 21

072 21 00 21

+385 21 55 91 10 (broj za pozive iz inozemstva)

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20:30 sati, subotom od 8 do 13 sati

Podrška za hitne pozive izvan radnog vremena (0-24)

Prijava izgubljene kartice, blokiranje online bankarstva, povećanje limita za online bankarstvo, autorizacija, bankomati...

Nazovite nas

0800 21 00 21

Poziv na telefonski broj 0800 21 00 21 je besplatan. Poziv na telefonske brojeve 072 21 00 21 i + 385 21 55 91 10 naplaćuje se kao poziv prema fiksnoj mreži, ovisno o operateru.