#OTPutuj i ostvari snove!

Kako iskoristiti slobodno vrijeme ovih blagdana? Prepusti se čarima planiranja putovanja s najmilijima. OTP banka može ti pomoći da ove blagdane provedeš drugačije.

Donesi odluku i OTPutuj uz Klik gotovinski kredit!

Svatko od nas ima svoju viziju odmora iz snova. Popis mjesta koja želiš posjetiti nekada zna biti prilično dugačak pa se postavlja pitanje – što te sprječava da posjetiš barem jednu od tih lokacija?

Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikuj Klik kredit prema svojim potrebama, uz povoljne uvjete i fiksnu kamatnu stopu i zatraži informativnu ponudu!

Iznos kredita15 000 EUR
Rok otplate 7 godina (84 anuiteta)
Kamatna stopa5,99 % (fiksna)
Efektivna kamatna stopa (EKS)6,17 %*
Mjesečni anuitet219,06 EUR
Interkalarna kamata77,37 EUR
Ukupan iznos kamate3 400,70 EUR
Ukupan trošak kredita18 479,66 EUR
Trošak tekućeg računa1,59 EUR
Pravi izbor OTP

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 15.000 EUR, uz rok otplate od 7 godina uz pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U ukupan iznos za plaćanje i EKS uključeni su troškovi vođenja tekućeg računa za jedan mjesec u iznosu 1,59 EUR i interkalarne kamate uz pretpostavku isplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za jedan mjesec. EKS je izračunat po redovnoj fiksnoj kamatnoj stopi na preostali rok otplate.

Za OTPlatu putovanja, rent-a-car ili nepredviđene troškove, možeš se osloniti i na kreditne kartice!

Charge

Charge

Ne propusti osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji ti pruža charge kartica pri upravljanju financijama! Ukupan iznos troškova podmiri u cijelosti jednom mjesečno, a datum dospijeća biraš ovisno o vlastitim željama.

Charge

Revolving

Najbolji suputnik na putovanjima, u svakodnevnoj kupovini ili restoranu! Za praktičan i bezbrižan odmor, uz revolving karticu ti odlučuješ kada i u kojem iznosu ćeš podmiriti učinjene troškove.

Charge

Na rate

Plaćanje prilagodi da ti broj rata godi! Bilo gdje u svijetu kupuj ili podiži gotovinu uz otplatu na rate i do 12 mjeseci.

Uz prepaid kartice budi bez brige od gubitka i krađe – uplati koliko planiraš potrošiti!

Za bezbrižnu kupovinu i plaćanje, Mastercard Prepaid i Visa Web kartice prikladne su za sve situacije u kojima je rizik od zloupotrebe, gubitka ili krađe kartice veći nego obično. Značajno ubrzavaju transakciju, a pogodne su i za mjesta većih okupljanja (sportske dvorane, muzeji, turističke atrakcije, festivali ili klubovi), gdje je posebno važna sigurnost plaćanja.

Nadoplatu možeš napraviti jednostavno, putem mobilne aplikacije, a ako karticu slučajno izgubiš, uplaćen iznos u roku od nekoliko sekundi možeš prebaciti s kartice na tekući račun!

Charge

Mastercard prepaid

Uz uobičajenu funkcionalnost i prednosti prepaid modela, omogućuje i beskontaktno plaćanje!

Charge

Visa web

Jednostavno smanjuje rizik od zloupotrebe jer na računu imaš upravo onoliko sredstava koliko planiraš potrošiti.

Tvoj najbolji suputnik - GO TRAVEL putno zdravstveno osiguranje!

Neki putuju na blef, neki planiraju sve u detalje ali svi žele putovati sigurno. Paket putnog zdravstvenog osiguranja uključuje zdravstveno osiguranje za troškove hitnog ambulantnog, bolničkog, stomatološkog liječenja i troškova prijevoza do zdravstvene ustanove za hitne slučajeve, troškova operacije te troškova repatrijacije osiguranika koji, pogotovo u nekim zemljama mogu biti ogromni. Uz to još možeš dodatno ugovoriti i dopunska pokrića.

Iskoristi posebnu akciju na GO TRAVEL i od 1. do 29. veljače 2024. ugovori godišnje putno osiguranje čak 50 % povoljnije.

Osiguraj se od nepredviđenih troškova zdravstvene zaštite do izgubljene prtljage.

GO TRAVEL ugovori u najbližoj poslovnici OTP banke.

GO TRAVEL osiguranje

Mastercard kartice za bezbrižan prolazak kroz sigurnosnu kontrolu zračne luke!

Za sve koji uživaju u otkrivanju novih destinacija, ili pak čiji način života zahtijeva učestala putovanja zrakoplovom, predstavljamo Mastercard® Airport Security Fast Track - potpuno novu uslugu koja štedi dragocjeno vrijeme i pruža premium tretman. Radi se o digitalnom rješenju za sve korisnike Mastercard kreditnih kartica OTP banke koje omogućuje brži, bezbrižniji i jednostavniji pristup i prolazak kroz sigurnosnu kontrolu u zračnim lukama širom svijeta. Uslugu je moguće aktivirati i koristiti u potpunosti besplatno u promotivnom razdoblju do 31. prosinca 2023. godine.

Planiraj unaprijed i štedi za putovanje!

Za putovanja bez opterećivanja i brige, ništa ne prepuštaj slučaju i počni štedjeti unaprijed.

Planirana štednja

Planirana štednja je posebna vrsta oročene štednje mjesečnim uplatama. Mjesečno možeš uplaćivati u više navrata, sve se uplate zbrajaju i ne smiju biti manje od ugovorom dogovorene uplate, a ti biraš mjesečni iznos (najmanji iznos je protuvrijednost 25 eura).

Kada na putovanju ne ide sve po planu, uvijek se možeš osloniti na OTP Asistenciju.

Besplatna tehnička pomoć na cesti u slučaju:

  • prometne nesreće;
  • kvara na vozilu;
  • nemarnog rukovanja vozilom (npr. krivo utočeno gorivo, zaključani ključevi…) ili;
  • vanjskih utjecaja (npr. požar, tuča…)

Ako imaš ugovorenu OTP Asistenciju i zatrebaš pomoć, tu smo čak i ako nisi vlasnik vozila u kojem se nalaziš u trenutku potrebe za uslugom.

Putni anđeo - aplikacija koji pretvara pametni telefon u sigurnosni uređaj koji procesira i analizira podatke o vožnji. Ako algoritam aplikacije prepozna moguću prometnu nezgodu trenutačno se aktivira automatski poziv prema pozivnom centru ORYX Asistencije (E-Call) te se kontaktira člana, a u slučaju potrebe i relevantne službe (hitna pomoć, policija, vatrogasci i pomoć na cesti) u svrhu pružanja pomoći.

Korisne informacije

Podrška za građanstvo

Nazovite nas

0800 21 00 21

072 21 00 21

+385 21 55 91 10 (broj za pozive iz inozemstva)

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20:30 sati, subotom od 8 do 13 sati

Podrška za hitne pozive izvan radnog vremena (0-24)

Prijava izgubljene kartice, blokiranje online bankarstva, povećanje limita za online bankarstvo, autorizacija, bankomati...

Nazovite nas

0800 21 00 21

+ 385 21 34 72 00

Poziv na telefonski broj 0800 21 00 21 je besplatan. Poziv na telefonske brojeve 072 21 00 21 i + 385 21 55 91 10 naplaćuje se kao poziv prema fiksnoj mreži, ovisno o operateru.