Hero slide OTP image

Jedan Klik i sve je drugačije!

Klik gotovinski kredit

  • Brza realizacija kredita
  • Kamatna stopa 6,19%, EKS* 6,37%
  • Visina kredita do max 40.000,00 EUR

Klik kredit

Krenite u akciju, a brzu realizaciju Klik gotovinskog kredita ostavite nama! Jednostavno oblikujte Klik kredit prema vašim potrebama i uz povoljne uvjete zatražite informativnu ponudu što prije!

Brza realizacija kredita

bez naknade za obradu kredita

Kamatna stopa

fiksna 6,19% godišnje, EKS* 6,37%

Visina kredita

do 40.000,00 EUR uz rok otplate od 1 do 10 godina

Za dodatne informacije provjerite često postavljana pitanja o Klik gotovinskom kreditu u eurima ili proučite kratku uputu za korištenje Klik web aplikacije.

*Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 15.000 EUR, rok otplate od 7 godina uz pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U ukupan iznos za plaćanje i EKS uključeni su mjesečni troškovi vođenja tekućeg računa u iznosu 1,90 EUR te interkalarna kamata uz pretpostavku isplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za jedan mjesec. EKS je izračunat po redovnoj fiksnoj kamatnoj stopi na preostali rok otplate.

Do kredita u nekoliko koraka...

Registracija - Login i slanje popunjenog online zahtjeva
E-mail obavijest o prihvaćanju ili odbijanju zahtjeva
Telefonski poziv s dodatnim uputama za ugovaranje kredita
Ugovaranje kredita u odabranoj poslovnici
!
Trebate gotovinski kredit do 20.000 eura? Putem usluge internetskog bankarstva provjerite imate li mogućnost gotovinski kredit ugovoriti online, bez odlaska u poslovnicu!*

*Uz zadovoljavanje internih pravila OTP banke za procjenu kreditne sposobnosti, dostupno klijentima koji su zaposleni na neodređeno vrijeme i primaju plaću na račun u OTP banci najmanje posljednjih šest mjeseci.

Registriraj se u jedinstveni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica dobro se zabavi! Rješavaj zanimljive izazove, skupljaj bodove i odaberi vrijedne nagrade naših partnera.

Osvoji 300 bodova u OTPetici za realiziran Klik kredit temeljem online informativne ponude!*

* potrebno je biti registrirani korisnik OTPetice prije slanja zahtjeva za informativnom ponudom

Često postavljena pitanja i odgovori