Brinemo za naše zaposlenike slika

Brinemo za naše zaposlenike

OTP banka posluje po načelima društveno odgovornog poslovanja što se očituje i u različitim povlasticama koje su dostupne našim zaposlenicima. Na taj način OTP banka daje svoj kontinuirani doprinos trajnom poboljšanju kvalitete života svih svojih zaposlenika i kao i zajednica u kojima posluje.

Briga o zdravlju

Svjesni smo važnosti mentalnog i fizičkog zdravlja stoga našim zaposlenicima omogućujemo redovite preventivne sistematske preglede, kao i povoljnije dodatne usluge za zaposlenike i za članove njihovih obitelji.

Potičemo zaposlenike na zdrav i aktivan život pružajući im pogodnosti u korištenju sportsko-rekreacijskih centara putem MultiSport kartice koja im omogućava korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske.

Poticajno radno okruženje

OTP banka na razne načine osigurava bolje uvjete rada te prepoznaje važnost ulaganja u usavršavanje svojih zaposlenika. Podržavamo svoje zaposlenike u njihovoj želji za edukacijom te omogućavamo sudjelovanje u seminarima, tečajevima, radionicama i konferencijama. Jednako tako, stavljamo naglasak i na interni prijenos znanja te obuku u suradnji s kolegama.

Kolektivni ugovor

Povlastice za zaposlenike u OTP banci ne definiramo samo kroz pojedinačna rješenja, već i kolektivnim ugovorom te na taj način svojim zaposlenicima osiguravamo prava veća od onih predviđenih zakonskim okvirima. Isplata jubilarnih nagrada, naknada za korištenje godišnjeg odmora (regres), božićnica, pokloni djeci naših zaposlenika i druge prigodne isplate redovito se isplaćuju našim zaposlenicima.

Mogućnost volontiranja

Kao ponosni potpisnik Povelje o volontiranju, OTP banka potiče angažiranost zaposlenika u društveno odgovornom poslovanju organizacijom raznih volonterskih akcija te uključivanjem zaposlenika u proces donacijskog natječaja.

Kontinuirani rast i razvoj te geografska mobilnost

OTP banka nastoji stvoriti radno okružje u kojemu svi zaposlenici razumiju utjecaj koji njihov doprinos ima na ostvarenje poslovnih ciljeva banke te osigurava mogućnost za kontinuirani rast i razvoj. Također, s obzirom na to da je banka nastala spajanjem regionalnih banaka iz različitih dijelova Hrvatske kao tvrtka nije centralizirana te svojim djelatnicima nudi mogućnost geografske mobilnosti jer osim sjedišta u Splitu, dio svojih centralnih i poslovnih funkcija ima u Zadru i Zagrebu te poslovne centre u Varaždinu, Puli, Dubrovniku i Osijeku.

Dodatne povlastice

Kako bismo dodatno unaprijedili kvalitetu života naših zaposlenika te potaknuli uravnotežen društveni, obiteljski i poslovni razvoj, u dogovoru s različitim trgovinama i pružateljima usluga smo omogućili razne popuste i povlastice pri kupnji, a također svim zaposlenicima nudimo bankarske proizvode i usluge po posebnim uvjetima.