Karijera u OTP banci slika

Karijera u OTP banci naslovna slika

OTP banka karijere

OTP banka karijere

Pridružite nam se i stvarajte bankarstvo budućnosti

Rad u OTP banci

Rad u OTP banci

Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Naše poslovanje i način rada temeljimo na našim vrijednostima. Bankarski sektor se u današnje vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena i razvoja društvenih trendova stalno mijenja i digitalizira.

Saznajte više

Što vam možemo ponuditi

Što vam možemo ponuditi

Rastite s nama

OTP pogodnosti

Edukacija i razvoj karijere slika

Edukacija i razvoj karijere

Vjerujemo u znanje i ambiciju. Prepoznajemo prave vrijednosti, motiviramo i potičemo naše zaposlenike da se stalno razvijaju.

Brinemo za naše zaposlenike slika

Brinemo za naše zaposlenike

Želimo biti tim uspješnih ljudi. Slušamo naše kolegice i kolege, ulažemo u dvosmjernu komunikaciju i činimo sve kako bismo nam svima omogućili sigurnu i poticajnu radnu okolinu.

Naše vrijednosti slika

Naše vrijednosti

nas motiviraju u svemu što radimo. Naš način rada temeljimo na timskom duhu razvijajući odgovorno ponašanje prema kolegicama i kolegama uz visoku razinu pouzdanosti i podrške kako bismo svi zajedno bili izvrsni u onome što radimo.

OTP talenti

Naši talenti

Slika zaposlenika

Volim raditi u dinamičnom okruženju gdje je odgovornost jedna od najvažnijih vrijednosti. Svaki dan pruža nove mogućnosti za učenje, a sudjelovanje u najizazovnijim projektima posebno pozitivno utječe na moju motivaciju. Atmosfera je odlična, i uz dobar timski duh i vrhunske kolege vrijeme na poslu leti.

Ivana Mutarelo

Slika zaposlenika

Volim svoj posao i ono što me motivira je mogućnost kreiranja nečeg novog, mogućnost izražavanja vlastitih ideja i mišljenja te iniciranje raznih promjena, odnosno poboljšanja. Dinamična sam osoba i mogu raditi jedino ako sam motivirana, a OTP banka d.d. mi je omogućila da se izrazim, napredujem i da svojim radom i idejama utječem na način na koji radimo i na usluge koje pružamo.

Nives Rudež

Slika zaposlenika

Naša banka je orijentirana na korištenje modernih informatičkih tehnologija što mi omogućuje profesionalni, ali i osobni razvoj. Uz to, pristupačnost i otvorenost kolega te najvišeg menadžmenta jedna je od dodatnih vrijednosti koju radnu okolinu čine ugodnom.

Domagoj Laušić

Slika zaposlenika

Uistinu je poticajno i motivirajuće raditi u sredini koja promovira kolegijalnost, timski duh i politiku otvorenih vrata. Takva atmosfera uvelike olakšava našu kontinuiranu predanost izvrsnosti i pouzdanosti naših usluga, a orijentiranost prema novim tehnologijama omogućuje nam da sudjelujemo u kreiranju bankarstva budućnosti.

Ivan Šimičević

OTP posao

Otvorene pozicije

Trenutno nemamo otvorenih natječaja za posao.

OTP Prijava za stručnu praksu

Prijava za stručnu praksu