Karijera u OTP banci slika

Karijera u OTP banci naslovna slika

OTP banka karijere

OTP banka karijere

Pridružite nam se i stvarajte bankarstvo budućnosti

Rad u OTP banci

Rad u OTP banci

Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Naše poslovanje i način rada temeljimo na našim vrijednostima. Bankarski sektor se u današnje vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena i razvoja društvenih trendova stalno mijenja i digitalizira.

Saznajte više

Što vam možemo ponuditi

Što vam možemo ponuditi

Rastite s nama

OTP pogodnosti

Edukacija i razvoj karijere slika

Edukacija i razvoj karijere

Vjerujemo u znanje i ambiciju. Prepoznajemo prave vrijednosti, motiviramo i potičemo naše zaposlenike da se stalno razvijaju.

Brinemo za naše zaposlenike slika

Brinemo za naše zaposlenike

Želimo biti tim uspješnih ljudi. Slušamo naše kolegice i kolege, ulažemo u dvosmjernu komunikaciju i činimo sve kako bismo nam svima omogućili sigurnu i poticajnu radnu okolinu.

Naše vrijednosti slika

Naše vrijednosti

nas motiviraju u svemu što radimo. Naš način rada temeljimo na timskom duhu razvijajući odgovorno ponašanje prema kolegicama i kolegama uz visoku razinu pouzdanosti i podrške kako bismo svi zajedno bili izvrsni u onome što radimo.

OTP talenti

Naši talenti

Volim biti dio tima u kojemu osjećam podršku kolegica i kolega. Na mom poslu mogu kombinirati poslovne i obiteljske vrijednosti i zato uvijek mogu postići brže, više i jače.

Ante Knezović, viši direktor Direkcije upravljanja općim rizicima

Okružena sam timom divnih, mladih, motiviranih ljudi s kojima odlično surađujem. Zajedno ostvarujemo poslovne ciljeve, a volimo se družiti i privatno. Kao majci, nije mi uvijek jednostavno postići ravnotežu privatnog i poslovnog života zbog čega je iznimno važna podrška nadređenih te kolega u odjelu na koje uvijek mogu računati.

Ira Marin, direktorica Odjela upravljanja podacima

U OTP banci imamo otvorenu i dvosmjernu komunikaciju s kolegama na svim razinama. Posebno me veseli rad s kolegama iz mog tima koji svojim odgovornim i predanim pristupom poslu stalno doprinose razvoju poslovanja banke. Usklađivanje poslovnih s privatnim obavezama i hobijima je puno jednostavnije nego kod mojih prijašnjih poslodavaca.

Luka Čirjak, viši direktor Direkcije interne revizije

Najviše cijenim podršku kolega, međusobnu suradnju i timski duh koji vlada u mom poslovnom okruženju. Takva radna atmosfera olakšava ispunjenje svakog poslovnog cilja.

Petar Gaćina, direktor Poslovnog centra sjeverna Dalmacija

OTP posao

Otvorene pozicije

Visi specijalist

Viši specijalist za kontrolu rizika - područje likvidnosti

Split ili Zadar ili Zagreb

PRIJAVA

Specijalist za bankovnu sigurnost / Viši specijalist za bankovnu sigurnost

Pula

PRIJAVA

Samostalni bankar

Buzet

PRIJAVA

Specijalist za kreditni rizik

Split

PRIJAVA

Diler

Zagreb

PRIJAVA

OTP Prijava za stručnu praksu

Prijava za stručnu praksu