Karijera u OTP banci slika

Karijera u OTP banci naslovna slika

OTP banka karijere

OTP banka karijere

Pridružite nam se i stvarajte bankarstvo budućnosti

Rad u OTP banci

Rad u OTP banci

Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Naše poslovanje i način rada temeljimo na našim vrijednostima. Bankarski sektor se u današnje vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena i razvoja društvenih trendova stalno mijenja i digitalizira.

Saznajte više

Što vam možemo ponuditi

Što vam možemo ponuditi

Rastite s nama

OTP pogodnosti

Edukacija i razvoj karijere slika

Edukacija i razvoj karijere

Vjerujemo u znanje i ambiciju. Prepoznajemo prave vrijednosti, motiviramo i potičemo naše zaposlenike da se stalno razvijaju.

Brinemo za naše zaposlenike slika

Brinemo za naše zaposlenike

Želimo biti tim uspješnih ljudi. Slušamo naše kolegice i kolege, ulažemo u dvosmjernu komunikaciju i činimo sve kako bismo nam svima omogućili sigurnu i poticajnu radnu okolinu.

Naše vrijednosti slika

Naše vrijednosti

nas motiviraju u svemu što radimo. Naš način rada temeljimo na timskom duhu razvijajući odgovorno ponašanje prema kolegicama i kolegama uz visoku razinu pouzdanosti i podrške kako bismo svi zajedno bili izvrsni u onome što radimo.

OTP talenti

Naši talenti

Timski duh i osjećaj da si dio uspješnog tima predstavlja posebno zadovoljstvo i snažan motiv, a kada tome pridodamo druženje s kolegama izvan radnog vremena cijeli posao je još lakši.

MISLAV MATIJEVIĆ, voditelj Tima za korisničku infrastrukturu

Oduvijek mi je na poslu bila važna pozitivna i stimulativna atmosfera, gdje se potiče i podržava raznolikost, zaigranost, otvorenost, prepoznaju kvalitete i potencijal te gdje svi rastemo zajedno. Ponosna sam što sam dio HR tima koji svojim aktivnostima osigurava upravo ovakvu atmosferu.

JELENA MAŠINA, viši referent za HR zakonsku regulativu i potporu

Posebno mi je drago što u našoj banci ne postoje hijerarhijske zapreke – kako se ja mogu obratiti za pomoć i konzultaciju članovima uprave, tako se i sve kolegice i kolege iz moje direkcije uvijek mogu javiti meni.

DRAŽEN BOŽIĆ, viši direktor Direkcije upravljanja mrežom

Biti dio sustava u kojem i kao pojedinac i kao dio tima možeš dati svoj snažan doprinos te se ujedno stalno nadograđivati i usavršavati zaista je pozitivno.

ZVONIMIR VITLOV, direktor Odjela za male poduzetnike

OTP posao

Otvorene pozicije

Arhitekt sustava informacijske sigurnosti (m/ž)

Zadar ili Zagreb ili Split

PRIJAVA

OTP Prijava za stručnu praksu

Prijava za stručnu praksu