Pogodnosti Mastercard kartica

Mastercard kartice preferirane kartice u okviru aplikacije za plaćanje parkinga

OTP Mastercard

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u 39 hrvatskih gradova putem kartice koja se povezuje s prethodno kreiranim računom unutar aplikacije. Osim što će svoju karticu moći koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, korisnici Mastercard kartica – koje su preferirane kartice za ovu aplikaciju – će moći pohraniti svoju karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti pogodnost povrata 10 posto iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Za detalje posjetite https://www.paydo.hr/

 

Počastite se uz Mastercard kartice

 MC Rougemarin

Ostvarite 10% popusta svaki četvrtak u restoranima RougeMarin i RougeMarin City, Baba by RougeMarin i mesnicama Santoku.

Više na: https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions.html

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

Eko taxi i Mastercard 

Svakog dana korisnici Mastercard kartica štede 10% za plaćanja putem Eko taxi aplikacije. Promocija je aktivna tokom cijele godine. 
  
Za detalje posjetite http://www.ekotaxi.hr  

 

Gastronomska ponuda po povoljnijim cijenama za korisnike Mastercard kartica

Sladokusac

Mastercard je u suradnji s poznatim restoranima, bistroima te drugim gastro lokacijama diljem Hrvatske, pokrenuo poseban program pogodnosti. Od siječnja 2020. godine, korisnici Mastercard® kartica na odabranim lokacijama diljem Hrvatske ostvaruju posebne pogodnosti prilikom korištenja kartica kao sredstva plaćanja. Za detalje posjetite https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions/sladokusac.html

 

Popusti svakog mjeseca pri plaćanju Mastercard karticama

Sancta Domenica

Do kraja godine, Sancta Domenica održava tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Za detalje posjetite https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions.html

 

Povoljnija online kupovina uz Mastercard kartice

Konzum

Mastercard i Konzum ove su godine pripremili razne pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartica i Konzumove internet trgovine! Svaki treći vikend u mjesecu iskoristite 10% popusta za kupnju u Konzumovoj online trgovini za plaćanje Mastercard karticom.