Posebne pogodnosti za korisnike Mastercard kartica

Pogodnosti u Hervisu - Plaćajte Mastercard contactless karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta!

 

Od 7. veljače 2017. godine, svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice!

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu contacless Mastercard karticama ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!

Jeste li znali da Mastercard® i WFP osiguravaju 100 milijuna školskih obroka

Mastercard u sklopu partnerstva s UN-ovim svjetskim programom za hranu (World Food Programme; WFP) na globalnoj razini od svake transakcije donira jedan školski obrok djetetu u Ruandi, s ciljem osiguravanja 100 milijuna obroka u 2018. godini. Do danas je djeci u Ruandi donirano 7,5 milijuna školskih obroka, od čega je Mastercard u Hrvatskoj donirao preko 200.000.

Za detalje posjetite http://www1.wfp.org/mastercard

 

Mastercard® predstavlja Priceless Croatia

Pridružite se platformi Priceless Croatia i uživajte u jedinstvenim iskustvima u gradovima u kojima živite i u koje putujete.

Priceless Croatia, kao 46. destinacija u okviru platforme Priceless Cities, sadrži niz iskustava koja vam omogućuju da doživite zemlju na potpuno novi i jedinstveni način. Nakon registracije na internetskoj stranici, možete uživati u izletu u Modru i Zelenu špilju na otoku Biševu i ručku u restoranu Palmižana Meneghello na Paklinskim otocima ili u privatnoj plovidbi Neretvom u tradicionalnim čamcima. Za gurmane su tu jedinstvena iskustva u restoranima Zigante u Istri te Foša u Zadru, a Zadrani i njihovi gosti mogu zaviriti i u fascinantan svijet iluzije tijekom privatnog obilaska Muzeja iluzija s iluzionistom. Posjetitelji Dubrovnika grad mogu istražiti u sklopu jedinstvene turneje, a za zaljubljenike u glazbu su tu ekskluzivni VIP pristup backstageu na festivalu Ultra Europe u Splitu ili na koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. 

OTP Mastercard pogodnosti

 

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

 OTP Mastercard Eko taxi

Od 20. ožujka 2017. ostvarite 20% popusta plaćanjem iz Eko taxi aplikacije ili korištenjem beskontaktne Mastercard kartice. Saznajte više!

 

Mastercard i Spin City poklanjanju vam bonus minute za vožnju!

OTP Mastercard Spin City

 

Kako? Plaćanjem Mastercard karticama ostvarujete posebne pogodnosti. Saznajte više!

 

Mastercard Online Shopping Znalac: kako, gdje i što kupovati online?

Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama, te informiranje o prednostima online kupnje.

Saznajte sve o online kupnji

Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u Mastercard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija - baš kao u online kupnji! 

Sudjelujte u natječaju

Svakog mjeseca Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovine. Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj online trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu.