Posebne pogodnosti za korisnike Mastercard kartica

Kupi odmah i ostvari 10% popusta za plaćanje Mastercard karticama.

Uz Mastercard® karticu na eKupi jednim klikom do vaših omiljenih proizvoda! 

Kupnja online pruža vam mogućnost da iz udobnosti doma uživate u istraživanju vaše omiljene internet trgovine eKupi, a pritom ćete uz Mastercard uštediti novac, vrijeme i energiju. Registrirajte svoju Mastercard® karticu u Kupi odmah i ostvarite 10% popusta na ukupan iznos kupnje.

Opcija kupovanja Kupi odmah omogućuje sigurnu kupnju samo jednim klikomKupi odmah pojednostavljuje i ubrzava kupnju te ju čini jednostavnom, praktičnom i zabavnom. Prilikom plaćanja karticom, aktivirajte opciju Zapamti za sljedeću kupnju i svaki sljedeći put kupujte u svega nekoliko sekundi. Bez dugotrajnog ispunjavanja obrazaca, vaši podaci sigurno su pohranjeni u elektronskom novčaniku i spremni za buduće korištenje, potreban je samo unos troznamenkastog sigurnosnog koda sa stražnje strane kartice za maksimalni stupanj zaštite.

Isprobajte najbržu online kupnju na eKupi i ostvarite dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama registriranim u Kupi odmah. Požurite jer navedena pogodnost vrijedi od 19.05. za prvih 200 kupaca.

Saznajte više!

 

Mastercard i Dubrovačke ljetne igre!

Za kupnju ulaznica za Dubrovačke ljetne igre Mastercard karticama online ili u prodajnim uredima u Dubrovniku ostvarujete 10% popusta! Uz to, kupnjom u iznosu od najmanje 500 kuna dobivate voucher za 30% popusta na službene suvenire festivala.

 

Pogodnosti u Hervisu - Plaćajte Mastercard contactless karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta!

 

 

Od 7. veljače 2017. godine, svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.

 

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice!

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu contacless Mastercard karticama ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

 OTP Mastercard Eko taxi

Od 20. ožujka 2017. ostvarite 20% popusta plaćanjem iz Eko taxi aplikacije ili korištenjem beskontaktne Mastercard kartice. Saznajte više!

 

Mastercard i Spin City poklanjanju vam bonus minute za vožnju!

OTP Mastercard Spin City

 

Kako? Plaćanjem Mastercard karticama ostvarujete posebne pogodnosti. Saznajte više!

 

Mastercard Online Shopping Znalac: kako, gdje i što kupovati online?

Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama, te informiranje o prednostima online kupnje.

Saznajte sve o online kupnji

Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u Mastercard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija - baš kao u online kupnji! 

Sudjelujte u natječaju

Svakog mjeseca Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovine. Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj online trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu.

 

Croatia tickets

Iskoristite posebne pogodnosti online kupovine Mastercard karticom na portalu Croatia tickets. Više informacija na linku: www.croatia-tickets.com.