Posebne pogodnosti za korisnike Mastercard kartica

Nagradna igra ˝Mastercardom osvoji kartu za let˝

Sudjelujte u nagradnoj igri ˝Mastercardom osvoji kartu za let!˝ u razdoblju od 1. do 28. veljače 2017. godine, u kojoj možete osvojiti jednu od 20 povratnih zrakoplovnih karata Croatia Airlinesa u ekonomskom razredu na redovnim međunarodnim letovima na kojima Croatia Airlines leti vlastitim zrakoplovima.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi kupci s boravištem u Republici Hrvatskoj koji na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr plate aviokartu Mastercard karticama u periodu trajanja nagradne igre i u istom se periodu prijave za nagradnu igru popunjavanjem obrasca za sudjelovanje u nagradnoj igri. Obrazac je dostupan klikom na banner objavljen u elektronskoj aviokarti koju putnik prima na e-mail adresu prijavljenu prilikom kupnje aviokarte.

Sretno!

 

Pogodnosti u Hervisu - Plaćajte Mastercard contactless karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta!

 

 

Od 7. veljače 2017. godine, svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.

Otići daleko da biste upoznali sebe - NEPROCJENJIVO

 

Plaćajte Mastercard karticama i uživajte u raznim pogodnostima:

  • Ponuda putovanja u suradnji s Atlas turističkom agencijom.

U razdoblju od 1. do 28. veljače, 2017. svaki petak ostvarite 10% popusta na plaćanje Mastercard karticama u Atlas poslovnicama.

  •  Trodnevno putovanje u Marrakech, Maroko, zrakoplovom iz Zagreba od 24. do 26. veljače 2017.

Putovanje platite Mastercard karticom u razdoblju od 15. do 31. siječnja. 2017. i iskoristite 300 kn popusta! Popust vrijedi za prvih 50 kupaca.

  •  Ponuda putovanja u suradnji s Collegium putovanja.

First minute ponuda za putovanje na KnockOut Snow closing 2017. godine, ponuda vrijedi do 17. veljače 2017. Platite Mastercard karticom i ostvarite 300 kn popusta. One najbrže čekaju dodatna iznenađenja!

  •  Ponuda u skijaškim centrima u Sloveniji: Krvavec, Cerkno, Kranjska Gora, Mariborsko Pohorje

U razdoblju od 2. siječnja do 30. siječnja 2017. godine platite ski-kartu Mastercard karticom od ponedjeljka do petka i ostvarite 15% popusta i kupon za besplatan čaj.

 

Brošuru s pogodnostima kao i korisne savjete za putovanja možete pronaći ovdje.  

 

MasterCard Online Shopping Znalac: kako, gdje i što kupovati online?

Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama, te informiranje o prednostima online kupnje.

Saznajte sve o online kupnji

Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u Mastercard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija - baš kao u online kupnji! 

Sudjelujte u natječaju

Svakog mjeseca Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovine. Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj online trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu.

 

Croatia tickets

Iskoristite posebne pogodnosti online kupovine Vašom MasterCard karticom na portalu Croatia tickets. Više informacija na linku: www.croatia-tickets.com.

  

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice!

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu contacless MasterCard karticama ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!