Posebne pogodnosti za korisnike Mastercard kartica

Mastercard A la carte

Zavirite u ljetnu brošuru Mastercard A la carte s više od 80 ponuda i pogodnosti diljem Hrvatske za sve imatelje Mastercard kartica. Saznajte više!

OTP Mastercard pogodnosti

 

Mastercard® predstavlja Priceless Croatia

Pridružite se platformi Priceless Croatia i uživajte u jedinstvenim iskustvima u gradovima u kojima živite i u koje putujete.

Priceless Croatia, kao 46. destinacija u okviru platforme Priceless Cities, sadrži niz iskustava koja vam omogućuju da doživite zemlju na potpuno novi i jedinstveni način. Nakon registracije na internetskoj stranici, možete uživati u izletu u Modru i Zelenu špilju na otoku Biševu i ručku u restoranu Palmižana Meneghello na Paklinskim otocima ili u privatnoj plovidbi Neretvom u tradicionalnim čamcima. Za gurmane su tu jedinstvena iskustva u restoranima Zigante u Istri te Foša u Zadru, a Zadrani i njihovi gosti mogu zaviriti i u fascinantan svijet iluzije tijekom privatnog obilaska Muzeja iluzija s iluzionistom. Posjetitelji Dubrovnika grad mogu istražiti u sklopu jedinstvene turneje, a za zaljubljenike u glazbu su tu ekskluzivni VIP pristup backstageu na festivalu Ultra Europe u Splitu ili na koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. 

OTP Mastercard pogodnosti

 

Park and Ride Umag: nove pogodnosti za korisnike Mastercard® kartica

Mastercard u suradnji s Istraturistom ovo ljeto pruža posebnu pogodnost svim Umažanima i njihovim gostima. Svi korisnici javnog sustava bicikala Park and Ride Umag koji do 10. listopada unajme bicikl i plate trodnevni najam Mastercard karticom imaju mogućnost dobiti dodatni dan korištenja bicikla potpuno besplatno. Saznajte više

OTP Mastercard pogodnosti

 

Mastercard i Dubrovačke ljetne igre!

Za kupnju ulaznica za Dubrovačke ljetne igre Mastercard karticama online ili u prodajnim uredima u Dubrovniku ostvarujete 10% popusta! Uz to, kupnjom u iznosu od najmanje 500 kuna dobivate voucher za 30% popusta na službene suvenire festivala.

OTP Mastercard pogodnosti

 

10% popusta za kupnju ulaznica na Croatia Tickets Mastercard karticama

Korisnici Mastercard® kartica za kupnju ulaznica putem online platforme Croatia Tickets pri plaćanju  od 1. lipnja do 30. rujna ostvaruju 10% popusta na većinu ponuda. Saznajte više!

 

Pogodnosti u Hervisu - Plaćajte Mastercard contactless karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta!

 

 

Od 7. veljače 2017. godine, svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.

 

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice!

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu contacless Mastercard karticama ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

 OTP Mastercard Eko taxi

Od 20. ožujka 2017. ostvarite 20% popusta plaćanjem iz Eko taxi aplikacije ili korištenjem beskontaktne Mastercard kartice. Saznajte više!

 

Mastercard i Spin City poklanjanju vam bonus minute za vožnju!

OTP Mastercard Spin City

 

Kako? Plaćanjem Mastercard karticama ostvarujete posebne pogodnosti. Saznajte više!

 

Mastercard Online Shopping Znalac: kako, gdje i što kupovati online?

Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama, te informiranje o prednostima online kupnje.

Saznajte sve o online kupnji

Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u Mastercard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija - baš kao u online kupnji! 

Sudjelujte u natječaju

Svakog mjeseca Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovine. Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj online trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu.