Posebne pogodnosti za korisnike Mastercard kartica

Popust za plaćanje Mastercard karticama u Atlasu

Korisnici Mastercard® kartica ostvaruju 500 kuna popusta pri plaćanju aranžmana „Uskrs u Madridu“ svojom karticom na atlas.hr. Ovaj petodnevni aranžman traje od 28. ožujka do 1. travnja, a podrazumijeva put zrakoplovom i četiri noćenja u španjolskoj prijestolnici s najviše sunčanih dana u godini.
 
Saznajte više!  

Uskrs u Madridu 

 

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice!

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu contacless Mastercard karticama ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!

Cinestar i Mastercard

 

Pogodnosti u Hervisu - Plaćajte Mastercard contactless karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta!

Mastercard pogodnosti

 

Od 7. veljače 2017. godine, svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.

 

Mastercard® i Dubrovačke ljetne igre

Mastercard nastavlja suradnju s Dubrovačkim ljetnim igrama – najznačajnijom kulturnom manifestacijom u zemlji – korisnici Mastercard kartica prilikom kupnje ulaznica – od 1. ožujka online preko sustava ulaznice.hr te naknadno u prodajnim uredima u Dubrovniku – ostvaruju popust od 10%. Uz to, kupnjom ulaznica u iznosu od najmanje 500 kuna dobivaju voucher za 30% popusta na službene suvenire festivala. Za detalje posjetite https://www.ulaznice.hr/beta/regular/13648026?lang=en

 Dubrovačke ljetne igre Mastercard

 

Mastercard® predstavlja Priceless Croatia

Pridružite se platformi Priceless Croatia i uživajte u jedinstvenim iskustvima u gradovima u kojima živite i u koje putujete.

Priceless Croatia, kao 46. destinacija u okviru platforme Priceless Cities, sadrži niz iskustava koja vam omogućuju da doživite zemlju na potpuno novi i jedinstveni način. Nakon registracije na internetskoj stranici, možete uživati u izletu u Modru i Zelenu špilju na otoku Biševu i ručku u restoranu Palmižana Meneghello na Paklinskim otocima ili u privatnoj plovidbi Neretvom u tradicionalnim čamcima. Za gurmane su tu jedinstvena iskustva u restoranima Zigante u Istri te Foša u Zadru, a Zadrani i njihovi gosti mogu zaviriti i u fascinantan svijet iluzije tijekom privatnog obilaska Muzeja iluzija s iluzionistom. Posjetitelji Dubrovnika grad mogu istražiti u sklopu jedinstvene turneje, a za zaljubljenike u glazbu su tu ekskluzivni VIP pristup backstageu na festivalu Ultra Europe u Splitu ili na koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. 

OTP Mastercard pogodnosti

  

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

 OTP Mastercard Eko taxi

Od 20. ožujka 2017. ostvarite 20% popusta plaćanjem iz Eko taxi aplikacije ili korištenjem beskontaktne Mastercard kartice. Saznajte više!

 

Preuzmite Cammeo aplikaciju i ostvarite do 40% popusta na prvu vožnju

Preuzimanjem nove Cammeo aplikacije ostvaruje se do 40% popusta na prvu vožnju. 20% popusta očekuje svakog korisnika, a prvih 10.000 koji registriraju svoju Mastercard karticu za plaćanje putem aplikacije očekuje još dodatnih 20% popusta. Za detalje posjetite https://cammeo.hr/hr/skini-cammeo-app

Mastercard cammeo

 

Mastercard partner prvog hrvatskog izdanja vodiča Gault&Millau

Mastercard, kao partner prvog hrvatskog izdanja međunarodnog vodiča Gault&Millau, je inicirao nagrađivanje hrvatskih restorana s obzirom na mogućnosti plaćanja koje nude, a osim toga, Mastercard pokreće i program u kojem će restorani i POP mjesta diljem Hrvatske nuditi različite pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama od početka travnja pa sve do kraja 2018. Za detalje posjetite https://hr.gaultmillau.com/ 

 OTP Mastercard pogodnosti

Mastercard Online Shopping Znalac: kako, gdje i što kupovati online?

Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama, te informiranje o prednostima online kupnje.

Saznajte sve o online kupnji

Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u Mastercard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija - baš kao u online kupnji! 

Sudjelujte u natječaju

Svakog mjeseca Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovine. Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj online trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu.