Pogodnosti Mastercard kartica

Plaćajte karticama u trgovinama Tommy i ostvarite popuste

Tommy i Mastercard

Plaćajte Mastercard® ili Maestro® karticama u trgovinama Tommy od 16. srpnja do 31. kolovoza i ostvarite pravo na kupon s popustom kojeg možete iskoristiti pri prvoj sljedećoj kupnji, a najkasnije 14 dana od datuma izdavanja kupona. Ako potrošite od 200,00 do 299,99 kn ostvarujete 20 kn popusta pri sljedećoj kupnji. Ako potrošite 300,00 do 399,99 kn ostvarujete 30 kn, ako potrošite 400,00 do 499,99 kn ostvarujete 40 kn, a ako pak potrošite 500,00 kn i više ostvarujete čak 50 kn popusta pri sljedećoj kupnji. Više detalja saznajte na www.tommy.hr.

 

Ostvarite 15% popusta na smještaj u Amadria hotelima uz Mastercard

Amadria i Mastercard

Plaćajte Mastercard® karticama i ostvarite 15% popusta za ponudu hotela Amadria Park Hotel Capital**** u Zagrebu koja uključuje: smještaj s doručkom, rani check-in i kasni check-out, besplatnu karticu Zagreb City, neograničeno korištenje Life Fitness Studia. Ako vas put nanese u Šibenik, vaša vam Mastercard kartica omogućuje i 15% popusta za ponudu hotela Amadria Park Andrija & Jakov**** u Šibeniku koja uključuje: cjelodnevnu ulaznica za Aquapark Dalmatia, besplatna bezalkoholna pića uz obroke i besplatne ležaljke za plažu. Više informacija potražite na amadriapark.com.

 

Popusti u Sancta Domenici

Sancta Domenica i Mastercard

 Svaki treći vikend u mjesecu uživajte u kupnji na Sancta Domenica web shopu uz posebne pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama! 

 

Doživite 100% električnu mobilnost uz Avant2Go i Mastercard

Avant2go i Mastercard

Uživajte u vožnji bez posjedovanja automobila jer vam Avant2Go omogućuje da do vozila dođete samo jednim klikom u aplikaciji. Registrirajte se za bezgotovinsku mobilnost i iskoristite posebnu ponudu plaćanjem paketa Mastercard® karticom. Za sve vas koji ćete se registrirati u Avant2Go sustav i kupiti Basic paket Mastercard karticom, dobivate 99,00 kn na Avant2Go račun za vožnje. Usluga je dostupna 24/7 u Zagrebu i Dubrovniku, a ponuda vrijedi do 31.12.2021.

Više informacija pronađite na avant2go.hr.

 

Mastercard kartice preferirane kartice u okviru aplikacije za plaćanje parkinga

OTP Mastercard

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u 39 hrvatskih gradova putem kartice koja se povezuje s prethodno kreiranim računom unutar aplikacije. Osim što će svoju karticu moći koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, korisnici Mastercard kartica – koje su preferirane kartice za ovu aplikaciju – će moći pohraniti svoju karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti pogodnost povrata 10 posto iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Za detalje posjetite https://www.paydo.hr/

 

Kupite A1 ili Tomato bon online Mastercard karticom i zgrabite više kuna!

Iskoristite promotivnu ponudu do kraja 2021.! Nadoplatite svoj bon putem weba A1, platite Mastercard karticom i ostvarite 10% više kuna od iznosa bona. Bonus kune dobivate za svaku prvu nadoplatu u mjesecu, a trošiti ih možete na sve sadržaja bez roka trajanja.

 

Počastite se uz Mastercard kartice

 MC Rougemarin

Ostvarite 10% popusta svaki četvrtak u restoranima RougeMarin i RougeMarin City, Baba by RougeMarin i mesnicama Santoku.

Više na: https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions.html

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

Eko taxi i Mastercard 

Svakog dana korisnici Mastercard kartica štede 10% za plaćanja putem Eko taxi aplikacije. Promocija je aktivna tokom cijele godine. 
  
Za detalje posjetite http://www.ekotaxi.hr  

 

Gastronomska ponuda po povoljnijim cijenama za korisnike Mastercard kartica

Sladokusac

Mastercard je u suradnji s poznatim restoranima, bistroima te drugim gastro lokacijama diljem Hrvatske, pokrenuo poseban program pogodnosti. Od siječnja 2020. godine, korisnici Mastercard® kartica na odabranim lokacijama diljem Hrvatske ostvaruju posebne pogodnosti prilikom korištenja kartica kao sredstva plaćanja. Za detalje posjetite https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions/sladokusac.html

 

Popusti svakog mjeseca pri plaćanju Mastercard karticama

Sancta Domenica

Do kraja godine, Sancta Domenica održava tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Za detalje posjetite https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions.html

 

Povoljnija online kupovina uz Mastercard kartice

Konzum

Mastercard i Konzum ove su godine pripremili razne pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartica i Konzumove internet trgovine! Svaki treći vikend u mjesecu iskoristite 10% popusta za kupnju u Konzumovoj online trgovini za plaćanje Mastercard karticom.