Pogodnosti Mastercard kartica

Mastercard i Apple Back to school ponuda

Ostvarite 22% popusta na kupovinu odabranog Macbook Pro modela u iStyle trgovinama. Popust se odnosi na modele mpxr i mpxq, dostupne za studente i profesore prilikom plaćanja Mastercard karticama. Saznajte više!

Mastercard OTP

 

Nagradna igra ˝Tommy i Mastercard Vas vode na ljetovanje za 2019. godinu˝

U nagradnoj igri „Tommy i Mastercard Vas vode na ljetovanje za 2019. godinu“ korisnici Mastercard® i Maestro® kartica imaju priliku biti među 15 sretnika koji će osvojiti ljetovanje u Hrvatskoj u 2019. godini. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji do 15. rujna u Tommyju obave kupnju u vrijednost od najmanje 200 kuna uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticama. Za svaku takvu kupnju kupcu će se na računu otisnuti jedinstveni kod koji – uz ime i prezime, adresu, grad, državu, email adresu i broj telefona/mobitela – za sudjelovanje u nagradnoj igri treba upisati na internetskoj stranici www.tommy.hr. Dobitnici će osvojiti poklon-bon u iznosu od 11.110,00 kn za ljetovanje u Hrvatskoj u 2019. godini u organizaciji turističke agencije Kompas Zagreb d.d. Popis dobitnika bit će objavljen na www.tommy.hr.

Mastercard OTP

  

Mastercard® predstavlja Priceless Croatia

Nakon što se prošle godine pridružila najatraktivnijim turističkim destinacijama na globalnoj platformi Priceless® Cities, Hrvatska u okviru projekta Priceless Croatia predstavlja nova iskustva i ponude dostupne od 1. lipnja do 30. rujna. Ova digitalna platforma korisnicima Mastercard® kartica pruža jedinstvena iskustva u gradovima u kojima žive i u koje putuju te na taj način među putnicima iz 87 zemalja diljem svijeta promiče turističku ponudu odredišta.

Nakon registracije na internetskoj stranici, korisnici Mastercard® kartica iz cijelog svijeta mogu doživjeti borbu gladijatora u pulskoj Areni, sudjelovati u Pula Film Festivalu, doživjeti najstariji hrvatski ulični festival Špancirfest kao VIP posjetitelj, otkriti tajnu proizvodnje piva u istarskom San Servolu, kušati nabolje svjetsko maslinovo ulje, uživati u degustaciji vina i večeri koja je pripremljena iz organskog vrta, razotkriti tajne Dubrovnika tijekom Dubrovačkih ljetnih igara, biti u backstageu na festivalu Ultra Europe, upoznati mračnu stranu Zagreba od srednjeg vijeka nadalje, otkriti najsunčaniji hrvatski otok i dugogodišnju vinsku tradiciju, uživati na privatnom brodu u Šibeniku, koncertu Jessie Ware ili objedu s poznatim hrvatskim kuharom tijekom vožnje balonom u oblacima te još mnogo toga.

Pogodnosti Mastercard kartica

 

Mastercard kartice peferirane kartice u okviru nove aplikacije za plaćanje parkinga

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u osam hrvatskih gradova putem kartice koja se povezuje s prethodno kreiranim računom unutar aplikacije. Osim što će svoju karticu moći koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, korisnici Mastercard kartica – koje su preferirane kartice za ovu aplikaciju – će moći pohraniti svoju karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti pogodnost povrata 10 posto iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Za detalje posjetite https://www.paydo.hr/

OTP Mastercard

 

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice!

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kino ulaznicu contacless Mastercard karticama ponedjeljkom na blagajni, drugu ulaznicu dobivate gratis!

Cinestar i Mastercard

 

Pogodnosti u Hervisu - Plaćajte Mastercard contactless karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta!

Mastercard pogodnosti

Od 7. veljače 2017. godine, svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

 

Od 17. travnja, svakog utorka ostvarite 70 posto popusta na vožnju Eko taxijem ukoliko je platite Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju. I dalje se nastavlja postojeća svakodnevna promocija kojom korisnici Eko taxija koji vožnju plaćaju beskontaktnim Mastercard štede 20 posto, kao i korisnici Mastercard kartica koji plaćaju kroz Eko taxi aplikaciju.
 
Za detalje posjetite http://www.ekotaxi.hr 

 

Popusti i premium mjesta za korisnike Mastercard kartica u ACI marinama

Pogodnosti očekuju i korisnike Mastercard kartica u ACI marinama. Ondje ostvaruju 5% popusta na naknadu za rezervaciju veza za plaćanje kroz ACI mobilnu aplikaciju ili web sustava za rezervaciju.  Za najbrže nautičare koji na taj način rezerviraju vez, u svakoj marini čekaju po dva dedicirana premium mjesta. Ostale pogodnosti uključuju 5% popusta na usluge brodske dizalice i travel lifta te 5% popusta na smještaj u apartmanima ACI marine Cres za plaćanje Mastercard karticama.
 
Za detalje posjetite: http://www.aci-marinas.com/

 

OTP Mastercard

 

Mastercard partner prvog hrvatskog izdanja vodiča Gault&Millau

Mastercard, kao partner prvog hrvatskog izdanja međunarodnog vodiča Gault&Millau, je inicirao nagrađivanje hrvatskih restorana s obzirom na mogućnosti plaćanja koje nude, a osim toga, Mastercard pokreće i program u kojem će restorani i POP mjesta diljem Hrvatske nuditi različite pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama od početka travnja pa sve do kraja 2018. Za detalje posjetite https://hr.gaultmillau.com/ 

 OTP Mastercard pogodnosti

 

Mastercard Online Shopping Znalac: kako, gdje i što kupovati online?

Online Shopping Znalac je mjesto za prikupljanje zanimljivih i aktualnih ponuda u domaćim i stranim online trgovinama, te informiranje o prednostima online kupnje.

Saznajte sve o online kupnji

Pozivamo ljubitelje, stručnjake, ali i početnike koji se još nisu okušali u online kupnji, da se uključe u Mastercard Online Shopping Znalac. Bez obzira želite li saznati informacije o prednostima online kupnje, podijeliti svoje znanje o online trgovinama ili pogledati što se zanimljivo nalazi u izlogu Znalca, na ovom mjestu samo jednim klikom doći ćete do željenih informacija - baš kao u online kupnji! 

Sudjelujte u natječaju

Svakog mjeseca Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih online trgovine. Osim predmeta, možete ocijeniti i samo iskustvo kupnje u odabranoj online trgovini. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu.