Pogodnosti Mastercard kartica

Ljetne pogodnosti uz Mastercard kartice

Osim 10% popusta na kupnju ulaznica online za koncerte izvođača kao što su Whitesnake (3.7.2019.), Josipa Lisac (6.7.2019.), Skunk Anansie (6.7.2019.), Dubioza Kolektiv (10.8.2019.), Pozitivni koncert (22.11. i 23.11.2019.), plaćanjem Mastercard karticama ostvarujete i 10% popusta na svim prodajnim mjestima hrane i pića za vrijeme ovih koncerata te koncerta Foo Fightersa u Puli 18.6. i 19.6.2019.

10% popusta ostvarujete plaćanjem Mastercard karticama za kupnju ulaznica za dnevni posjet i za večerašnja događanja u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, te za kupnju suvenira u suvenirnicama šibenskih tvrđava.

Za zabavno ljeto iskoristite odlične pogodnosti u Sancta Domenici - 15% popusta na PlayStation konzole i VR, te 20% popusta na odabrane igre i gaming pribor.

Uživanje u Dubrovačkim ljetnim igrama - kupnja ulaznica Mastercard karticama osigurava vam 10% popusta, a kupnjom ulaznica u iznosu iznad 500 kuna dobivate voucher za 30% popusta na suvenire. Ponuda vrijedi prilikom kupnje na ulaznice.hr ili na festivalskim blagajnama.

 

Mastercard kartice peferirane kartice u okviru nove aplikacije za plaćanje parkinga

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u osam hrvatskih gradova putem kartice koja se povezuje s prethodno kreiranim računom unutar aplikacije. Osim što će svoju karticu moći koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, korisnici Mastercard kartica – koje su preferirane kartice za ovu aplikaciju – će moći pohraniti svoju karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti pogodnost povrata 10 posto iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Za detalje posjetite https://www.paydo.hr/

OTP Mastercard

 

Pogodnosti u CineStar kinima za beskontaktne Mastercard kartice!

Započnite tjedan dobrim filmom u CineStar kinima! Za svaku kupljenu kinoulaznicu ponedjeljkom isključivo na blagajni CineStara beskontaktnim Mastercard karticama, drugu ulaznicu dobivate gratis!

Cinestar i Mastercard

 

Pogodnosti u Hervisu - Plaćajte Mastercard contactless karticama i ostvarite 10% dodatnog popusta!

Mastercard pogodnosti

Svaki utorak u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje Mastercard beskontaktnim karticama ostvarujete dodatnih 10% popusta na već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon bonova.

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

Svakog ponedjeljka i utorka ostvarite 50 posto popusta na vožnju Eko taxijem ukoliko je platite Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju ili 10 posto svih ostalih dana. I dalje se nastavlja postojeća svakodnevna pogododnost kojom korisnici Eko taxija koji vožnju plaćaju u vozilu beskontaktnim Mastercard karticama štede 10 posto.
  
Za detalje posjetite http://www.ekotaxi.hr