Uz Mastercard karticu do povrata novca!

Uz Mastercard karticu do povrata novca!

U razdoblju od 1. rujna do 30. studenog 2021. obavi pet (5) ili više online kupnji mjesečno debitnom Mastercard karticom OTP banke d.d. putem web stranica ili aplikacija domaćih ili stranih trgovaca u ukupnom minimalnom iznosu od 1000 kuna i ostvari povrat novca u iznosu od 50 kuna svaki mjesec!

 

Tijekom tri mjeseca možeš ostvariti povrat novca u iznosu od 150 kuna. Povrat novca vrši se automatskom uplatom od strane OTP banke d.d. na račun za koji je kartica vezana.

Više informacija pronađi na www.mastercard.hr i u Pravilima promocije.

 

Za sigurnu online kupovinu Mastercard karticama OTP banke d.d. aktiviraj 3D Secure uslugu koja ti pruža najviši stupanj sigurnosti prilikom plaćanja na internetu.

 

Često postavljena pitanja

 

Za sudjelovanje u programu i ostvarivanje povrata novca potrebno je unutar jednog mjeseca obaviti minimalno pet (5) online kupnji (kupnji putem interneta) istom debitnom Mastercard karticom u ukupnom minimalnom kumulativnom iznosu od 1000 kuna kod bilo kojeg domaćeg ili stranog online trgovca (e-comm).

U ovom programu mogu sudjelovati sve debitne Mastercard kartice koje izdaju sljedeće banke: Addiko Bank Hrvatska, OTP banka d.d., Raiffeisenbank Hrvatska, Podravska banka. U programu sudjeluju i sve debitne Mastercard kartice poslovnih korisnika navedenih banaka (Mastercard Debit Commercial). U programu ne sudjeluju Maestro kartice niti Mastercard kreditne kartice navedenih banaka. U programu ne sudjeluju Mastercard kartice ostalih banaka koje nisu ovdje navedene.

Računaju se plaćanja obavljena jednom Mastercard karticom s jedinstvenim brojem kartice. U slučaju da posjedujete više Mastercard kartica, plaćanja obavljena svakom od njih zasebno će se računati. Također, svaka dodatna kartica vezana za jedan račun smatra se posebnom karticom, ako je broj kartice na njoj različit.

Povrat novca vrši se automatskom uplatom od strane banke izdavatelja kartice na račun za koji je kartica vezana. Fiksni iznos povrata novca koji možete ostvariti iznosi 50 kuna. Jedna kartica s jedinstvenim brojem kartice može dobiti maksimalan povrat novca od 50 kuna u razdoblju od mjesec dana ili ukupno 150 kuna u razdoblju od tri mjeseca (od 1. rujna do 30. studenog 2021.).

Program će se provoditi tijekom tri razdoblja: od 1. rujna 2021. do 30. rujna 2021. (povrat novca do 15. listopada 2021.); od 1. listopada 2021. do 31. listopada 2021. (povrat novca do 15. studenog 2021.) te od 1. studenog 2021. do 30. studenog 2021. (povrat novca do 15. prosinca 2021.). Pravo na povrat novca, u skladu s programom, korisnici kartice mogu ostvariti samo jednom za vrijeme trajanja svakog razdoblja programa.

Jedna kartica s jedinstvenim brojem kartice može dobiti maksimalan povrat novca od 50 kuna u razdoblju od mjesec dana ili ukupno 150 kuna u razdoblju od tri mjeseca (od 1. rujna do 30. studenog 2021.). Jedna kartica može dakle ostvariti najviše 3 povrata novca u iznosu od 50 kuna u razdoblju od tri mjeseca, od 1. rujna do 30. studenog 2021.

Povrat novca će biti isplaćen između 1. i 15. dana u sljedećem mjesecu nakon što zadovoljite uvjet za povrat novca (nakon zadnjeg odnosno petog. po redu online plaćanja kojim se kvalificirate za povrat novca).

U programu sudjeluju sve transakcije obavljene putem interneta kod bilo kojeg domaćeg ili stranog online trgovca uz pomoć Mastercard kartica uključenih izdavatelja. Pri tome je jedino važno da ukupan zbroj svih plaćanja u jednom mjesecu bude minimalno 1000 kuna, a da to napravite kroz najmanje pet transakcija. Ubrajaju se i online plaćanja vaših mjesečnih komunalnih računa koja obavite svojom karticom na portalima ili u aplikacijama izdavatelja komunalnih računa (npr. unutar aplikacije vašeg telekom operatera). Transakcije koje će biti izuzete iz programa su: slanje novca, prijenos novca, transakcije slične gotovini, transfer novca bez kupnje proizvoda ili usluge, kao i transakcije koje se odnose na kockanje, igre na sreću i plaćanje poreza te transakcije refundacije, financiranja ili nadoplate sredstava.

Ne. Potrebno je obaviti minimalno 5 online kupnji (kupnji putem interneta) u ukupnom minimalnom kumulativnom iznosu od 1000 kuna unutar jednog mjeseca.

Pravo na povrat novca možete izgubiti ako kršite odredbe Ugovora sa svojom bankom izdavateljem, ako dođe do storniranja kupnje na temelju koje se ostvaruje povrat novca, ako prekršite neku od odredbi ili uvjeta ovog programa ili ako ugasite svoj račun ili karticu.

 

Ako ne želiš sudjelovati u promociji jednostavno pošalji e-mail na info@otpbanka.hr s napomenom da se želiš isključiti iz Mastercard programa povrata novca i s informacijom o broju kartice koju treba isključiti.

OTP banka d.d. neće prikupljati osobne podatke klijenata koji sudjeluju u Mastercard programu povrata novca.