Naše malo, za nečije sve!

Naše malo, nekome sve!

Zaokruži i doniraj dječjim bolnicama
diljem Hrvatske

Kako donirati

Dosad prikupljeno u ovoj godini0EUR

125.000,00EUR donirali su:

Stambeni kredit
Stambeni kredit ugovorite uz fiksnu kamatnu stopu za cijelo vrijeme otplate kredita što vam omogućuje sigurnost u vidu fiksnog iznosa mjesečne otplate, bez ikakvih iznenađenja.
Pronađite rješenje za sve vaše potrebe na jednom mjestu! Provjerite prilagođenu ponudu proizvoda i usluga za važne životne trenutke!
Više nego ikada potreban je pojačan oprez prilikom aktivnosti na internetu s obzirom na to da se u današnjim vremenima češće odlučujemo na internet kupnju te više vremena provodimo online.
Financije za 5
Pronađite edukativno štivo uz koje ćete povećati svoje osobno znanje o financijama i podići razinu kvalitete upravljanja svojim novcem. Uživajte u edukaciji!
OTPetica jedinstven je program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!  
Pogodnosti za korisnike OTP kartica
Ako ste korisnik neke od Visa ili Mastercard kartica OTP banke provjerite koje dodatne pogodnosti možete koristiti u ovom trenutku.
Internet bankarstvo za građane omogućuje obavljanje niza financijskih transakcija uz niže naknade te pristup programu vjernosti OTPetica.
Brokersko poslovanje
Brokeri OTP banke svojim klijentima kvalitetnom i profesionalnom uslugom omogućuju trgovanje dionicama i drugim financijskim instrumentima na gotovo svim važnim financijskim tržištima.
Ponuda za suvlasnike zgrada
OTP banka nudi Vam mogućnost otvaranja računa pričuva, posebnu liniju za kreditiranje suvlasnika zgrada...

Novosti i obavijesti za građane

10.04.2024.
Zbog održavanja parlamentarnih izbora u srijedu, 17. travnja 2024. godine je neradni dan. Sukladno navedenom, sve poslovnice OTP banke su na navedeni dan zatvorene za klijente.
08.04.2024.
Obavještavamo Vas kako će dana 24. travnja.2024. stupiti na snagu ažurirana Politika o zaštiti podataka. Dopune se odnose na točku II.4. Obrada osobnih podataka na temelju legitimnog interesa....
04.04.2024.
Zbog radova na unaprjeđenju sustava u nedjelju, 7. travnja od 6:30 do 7:30 neće biti dostupne usluge internetskog i mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte
04.04.2024.
Poslovnica Blato koja se nalazi na adresi Ulica 1. br. 15 u Blatu privremeno mijenja radno vrijeme te od srijede, 1. svibnja 2024. radi prema sljedećem radnom vremenu: ponedjeljkom, srijedom,...