Polica grupnog osiguranja života za slučaj smrti uslijed bolesti COVID-19 s dodatnim pokrićem boravka u bolnici radi liječenja od COVID-19 infekcije za klijente OTP banke d.d.

 

OTP Banka d.d. brine za svoje klijente u svim situacijama, a u razdoblju globalne pandemije prepoznaje posebne potrebe klijenta. Više nego ikad klijenti su svjesni nepredvidivih životnih okolnosti i važnosti financijske sigurnosti, te je OTP Banka d.d. za klijente koji tijekom kampanje od 15.05. – 31.07.2020. realiziraju KLIK kredit ili ugovore OTP Premium paket osigurala poseban poklon –osiguranje po polici osiguranja života COVID-19.

 

Tijekom trajanja kampanje klijenti će prema unaprijed definiranim kriterijima na poklon dobiti osiguranje života za slučaj smrti uslijed bolesti COVID-19 u iznosu pokrića od 35.000 kuna, s dodatnim pokrićem boravka u bolnici radi liječenja od COVID-19 infekcije u iznosu pokrića od 3.500 kn.

Polica grupnog osiguranja života COVID-19 razvijena je u suradnji sa OTP Osiguranjem d.d. i namijenjena je isključivo kao poklon, novim i postojećim klijentima banke, prema unaprijed utvrđenim kriterijima.

 

Više informacija o osiguranju COVID-19 molimo potražite ovdje:

Dokument s informacijama o proizvodu osiguranja

Uvjeti za grupno osiguranje života za slučaj smrti uslijed bolesti COVID-19 s dodatnim pokrićem boravka u bolnici radi liječenja od COVID-19 infekcije za klijente OTP banke d.d. (COV 1_2020) i Informacije Ugovaratelju osiguranja