Pogodnosti za klijente OTP banke

Pogodnosti za klijente OTP banke

Pogledajte koje smo sve popuste pripremili za vas! Posebne pogodnosti za korisnike kreditnih kartica OTP banke vrijede od 16. studenog do 31. prosinca 2020. godine.

  • MAGIC BABY

20% popusta na Magic Baby posteljine
30% popusta
na MyHummy asortiman

Magic baby trgovine:
City Center one Split, TC Joker Split, Magic Baby Supernova Zadar i Dalmare Šibenik.
Popusti se ne zbrajaju s drugim pogodnostima, akcija u periodu od 16.11. do 31.12.2020. samo za korisnike kreditnih kartica OTP banke.

 

  • MEBLO TRADE

Dodatnih 15% popusta na redovne mjesečne kartične popuste od 16.11. do 31.12.2020.

Napomena: Dodatni popust obračunava se na mjesečne kartične popuste. Pogodnost se ne odnosi na artikle iz linije Calligaris i bijelu tehniku, na proizvode sa rasprodaje i posebne akcije, te se ne zbraja sa akcijama u robi (1+1 gratis, poklon bonovi, gratis proizvodi, akcije drugih kartičarskih kuća). Akcija se odnosi na sve trgovine i webshop (pogodnost se na webshopu može iskoristiti slanjem upita na shop@meblo.hr).
Redovni mjesečni popusti su istaknuti u webshopu.

 

  • PLAZA MARCHI boutique hotel u centru Splita 

20% popusta putem web rezervacije ili se direktno obratite na marchioldtown@gmail.com od 16.11. do 31.12. 2020.

Popust je važeći za plaćanja OTP Mastercard i Visa kreditnim karticama uz promo kod: OTPPROMO (promotivni kod OTP potrebno navesti prilikom web rezervacije pod „promo code“ ili putem email upita kako bi se popust obračunao).

 

 

Sve informacije o proizvodima i uslugama OTP banke d.d. potražite u našim poslovnicama, na našoj Internet stranici www.otpbanka.hr ili pozivanjem Kontakt centra OTP banke d.d. na broj telefona 0800 21 00 21.