Poslovnice i bankomati OTP banke

Molimo vas da prije odlaska u poslovnicu provjerite radno vrijeme poslovnica u tražilici.

Ukoliko koristite usluge poslovnice molimo da se strogo pridržavate uputa zaposlenika poslovnice i/ili zaštitara te da red čekate ispred poslovnice na otvorenom dok klijent ispred vas ne bude uslužen.
Također, zbog provođenja mjera i preporuka epidemiologa za zaštitu zdravlja svih nas vršimo dodatno provjetravanje poslovnica banke svakih sat vremena. U periodu od 5 do 10 minuta za vrijeme provjetravanja nije moguće boraviti u poslovnicama banke te vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

  • Obavijest o preseljenju poslovnice Petrinja

Zbog značajnih oštećenja uzorkovanih potresom poslovnica Petrinja, na adresi Matije Gupca 1, nije u funkciji do daljnjega.
Od ponedjeljka, 1. ožujka 2021. godine poslovnica Petrinja privremeno će poslovati na adresi dr. Josipa Nemeca 19 u sklopu trgovine Lonia.
Novo radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 12 sati.

  • Obavijest o privremenom preseljenju poslovnice Siget

Poslovnica Siget (Avenue Mall), na adresi Avenija Dubrovnik 16, će od ponedjeljka 25. siječnja 2021. godine privremeno poslovati na 1. katu centra Avenue Mall zbog preuređenja postojećeg prostora.

  • Obavijest o preuređenju poslovnice Studentski centar u Zagrebu

Poslovnica Studentski centar, na adresi Savska 25, od 31. prosinca 2020. bit će privremeno zatvorena zbog preuređenja.
Za vrijeme preuređenja, koje će trajati do sredine ožujka 2021., neće biti dostupne ni usluge bankomata u okviru poslovnice.

  • Prestanak prodaje GSM bonova na bankomatima

Od 1. siječnja 2021. godine ukida se usluga prodaje GSM bonova na bankomatima OTP banke. Međutim, svi naši klijenti i dalje će imati mogućnost kupnje GSM bonova putem usluga internet i mobilnog bankarstva. O svim daljnjim promjenama na vrijeme ćemo obavijestiti klijente.

Popis uplatno-isplatnih bankomata možete vidjeti ovdje.


Lista poslovnica i bankomataOčisti filtere

Poslovnice

Trogir

Trogir Centar
Blaža Jurjeva Trogiranina 8
Trogir