Kvalitetni i uspješni zaposlenici
čine našu banku posebnom.

Posao u OTP banci

Prepoznajemo prave vrijednosti,
motiviramo i nagrađujemo naše zaposlenike.

Naši ljudski potencijali

Naši ljudski potencijali

Upoznajte se s poslovnom organizacijom OTP banke, s našim uvjerenjima i vrijednostima koje zastupamo i provjerite koje sve pogodnosti nudimo našim zaposlenicima. 

Naše vrijednosti i uvjerenja
Naše vrijednosti govore o načinu na koji pristupamo sami sebi, našim klijentima, dioničarima, poslovnim partnerima i zajednici u kojoj radimo i živimo. Svaka naša vrijednost utemeljena je na jasnom skupu naših uvjerenja iz kojih rastu pravila našeg ponašanja, one su duboko utkane u odluke koje donosimo.
Primanja i pogodnosti naših zaposlenika
U OTP banci vodimo računa da se kvaliteta rada i doprinosa naših zaposlenika u poslovanju prepozna i na odgovarajući način nagradi. Našim zaposlenicima osiguravamo razne pogodnosti, a naš sustav plaća i nagrađivanja je prije svega pravedan i nepristran te omogućuje veću zaradu zaposlenicima koji to zaslužuju.
OTP banka
OTP banka posebnu pažnju poklanja kreiranju prijateljskog, dinamičnog i ugodnog radnog okruženja pri čemu je sigurnost na radu jedan od naših prioriteta. Naši zaposlenici imaju pravo sukladno zakonskim odredbama, po svom osobnom izboru utemeljiti svoju organizaciju – sindikat pa tako danas u banci djeluju dva sindikata zaposlenika. Također, zaposlenici banke aktivni su sudionici međubankarskih sportskih igara, a svoju humanost bezbroj su puta iskazali kao dobrovoljni davatalji krvi.