Edukacija i razvoj karijere slika

Edukacija i razvoj karijere

Kontinuiranim ulaganjem u znanje rastemo zajedno

 

U OTP banci cjeloživotno profesionalno i osobno usavršavanje smatramo imperativom za ostvarenje osobnih i poslovnih ambicija te upravo stoga nastojimo osigurati takvu ponudu najrazličitijih oblika edukacije koja će uspješno odgovoriti na aktualne potrebe naših zaposlenika u različitim fazama njihove karijere:

od programa orijentacije i uvođenja u posao namijenjenih novim zaposlenicima, preko standardiziranih osnovnih programa, zatim stručnih specijalističkih tema pa do široke palete programa namijenjenih razvoju raznolikih vještina. 

Motiviramo i potičemo zaposlenike na proaktivan pristup i otvorenost različitim mogućnostima za stjecanje novih znanja i vještina s jedne strane, te na dijeljenje znanja i iskustva s ostalim kolegama.

Kontinuirano unaprjeđujemo radno okruženje i osiguravamo podršku svim kolegama u upravljanju njihovom karijerom, prilagođavajući pojedine alate i resurse njihovim konkretnim potrebama.

Drugim riječima, naš jedinstveni put učenja i razvoja u banci, započinje onog trenutka kad prvi put kročimo u banku kao novi zaposlenik i traje tijekom čitave naše karijere.