Posebne mjere pomoći klijentima OTP banke nakon razornog potresa

 

Posebne mjere pomoći klijentima OTP banke nakon razornog potresa

OTP banka je pripremila paket mjera pomoći za sve svoje klijente koji su pogođeni katastrofalnim potresom koji je pogodio Sisačko – moslavačku županiju. Uz ukupni iznos paketa donacija od 3,5 milijuna kuna koje smo usmjerili pogođenom području, svim našim klijentima želimo pomoći u uspostavljanju što brže i lakše normalizacije njihovog svakodnevnog života.

 

Mjere pomoći za građane klijente OTP banke

Za naše klijente, građane na području Sisačko-moslavačke županije, pripremamo cijeli paket mjera kako bi im pomogli u ovim iznimno teškim trenucima.

Klijenti se već sada mogu prijaviti za moratorij na prethodno uredno servisirane kreditne obveze koji u potpunosti mogu zatražiti putem web obrasca, pozivom našem kontakt centru putem besplatnog telefona 0800 21 00 21 ili fizički dolaskom u poslovnicu ispunjavanjem zahtjeva na za to predviđenom obrascu.  Klijenti OTP banke d.d. koji ispune uvjete odobrenja moratorija na kredite neće imati nikakve dodatne troškove obrade kredita uključujući i troškove solemnizacije aneksa ugovora o kreditu.

O ostalim mjerama olakšanja otplate kreditnih obveza, kao i drugim mjerama pomoći detaljno ćemo izvijestiti naše cijenjene klijente čim se steknu tehnički preduvjeti provođenja istih, a na kojima intenzivno radimo.

 

Mjere pomoći za poslovne klijente OTP banke

Pozivamo sve naše poslovne klijente kojima je poslovanje narušeno zbog posljedica niza potresa koji su pogodili ovo područje da kontaktiraju svog Savjetnika za poslovne odnose, koji su im na raspolaganju za sve konkretne informacije i savjete kako bi zajednički mogli pronaći najbolje rješenje za buduće reguliranje načina ispunjavanja kreditnih obveza. Banka će svakom klijentu pristupiti individualno i to sa ciljem da se olakša postojeća situacija na, upravo za tog klijenta, najpogodniji način.

Do konačne obrade vaših zahtjeva banka neće pokretati nove mjere prisilne naplate bez obzira na eventualna kašnjenja u podmirivanju kreditnih obveza.

 

Svim našim cijenjenim klijentima za sve dodatne informacije i pitanja na raspolaganju je naš Kontakt centar putem e-maila info@otpbanka.hr ili pozivom na besplatni info telefon 0800 21 00 21.