Croatia osiguranje

 

Police Croatia osiguranja u poslovnicama OTP banke moguće je realizirati od 01. lipnja 2015. godine. Iskustvo i kvaliteta usluga osigurali su Croatia osiguranju respektabilnu tržišnu poziciju u segmentu neživotnih osiguranja, a kao dodatni element u ponudi proizvoda je i dopunsko osiguranje Croatia zdravstvenog osiguranja, tvrtke kćeri Croatia osiguranja.

Neživotna osiguranja

Croatia imovina – paket osiguranje građevinskog dijela i stvari kućanstva

Osiguranjem stvari kućanstva birate jedan od 3 programa ovisno o namjeni nekretnine: nastanjeni, nenastanjeni i apartmani.

Osiguranjem su pokriveni slijedeći rizici: požar, direktni udar groma, eksplozija, pad i udar letjelice, manifestacija i demonstracija, oluja, tuča, poplava, bujica, klizanje tla i odron zemljišta, snježna lavina i pritisak snijega, izlijevanje vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi.

Putno zdravstveno osiguranje

Ako putovanje iznenada „krene drugačijim smjerom“, putno osiguranje pokrit će medicinske troškove nastale uslijed nesretnog slučaja ili bolesti u inozemstvu. Uz osnovnu policu možete ugovoriti i dopunske rizike: dodatna nezgoda, gubitak prtljage, odgovornost i Croatia asistencija. 

Osiguranje od nezgode

Odaberite jedan od unaprijed skrojenih paketa Klasik, Klasik plus (Model 1 i Model 2), Aktiv i Aktiv+ i osigurajte se od posljedica nesretnog slučaja. Osnovni rizici koji su uključeni u policu su trajni invaliditet i smrt uslijed nezgode. Za ugovaranje police nije Vam potreban liječnički pregled, a premija osiguranja jednaka je za sve osobe, bez obzira na dob, zanimanje i zdravstveno stanje.

Osiguranje imovine – građevinski dio

Bilo da se radi o vašoj kući, stanu, vikendici ili apartmanu vašu imovinu (građevinski dio nekretnine) možete osigurati od sljedećih rizika: požar i udar groma, eksplozija, oluja, tuča, udar vlastitog ili nepoznatog motornog vozila u osiguranu građevinu, pad ili udar letjelice, manifestacije i demonstracije, poplava, bujica i visoka voda, izlijevanje vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi te dopunska  pokrića za rizik potresa, odgovornost iz vlasništva te klizanje i odron tla (za kuće). Policu osiguranja možete ugovoriti na jednu godinu i na veći broj godina (uz ostvarenje popusta). Polica osiguranja može poslužiti i kao zalog. 

Popusti:

  • 5% za trajanje osiguranja od 5 do 9 godina
  • 10% za trajanje osiguranja od 10 i više
  • 5% za gotovinsko plaćanje

 

 

 Dodatne informacije potražite na web stranici Croatia zdravstvenog osiguranja ili nas posjetite u najbližoj poslovnici OTP banke.