Vrijednosni papiri

Vrijednosni papiri
Vrijednosni papiri

OTP banka d.d. aktivna je članica Zagrebačke burze, članica Središnjeg klirinškog depozitarnog društva te preko Direkcije vrijednosnih papira nudi uslugu posredovanja (kupnje i prodaje) financijskih instrumenata i pruža detaljne informacije o tržištu. Vaši nalozi za kupnju ili prodaju financijskih instrumenata bit će zaprimljeni u najkraćem mogućem vremenu i poslani na izvršenje na ZSE - Zagrebačku burzu, a sve prema vašim željama.

Brokerske usluge Direkcija vrijednosnih papira na raspolaganju vam je za sve informacije o kretanjima cijena dionica i obveznica na burzi. Ukoliko želite otvoriti nalog kupnje financijskih instrumenata, slobodno nam se obratite. Pregledajte i naš cjenik usluga za trgovanje financijskim instrumentima – dionicama i obveznicama.
Brokerske usluge Direkcija vrijednosnih papira na raspolaganju vam je za sve informacije o kretanjima cijena dionica i obveznica na burzi. Ukoliko želite otvoriti nalog prodaje financijskih instrumenata, slobodno nam se obratite. Pregledajte i naš cjenik usluga za trgovanje financijskim instrumentima – dionicama i obveznicama.
Zadnja izmjena: Loading...
Fond Cijena Datum Dnevna promjena
Loading...
Simbol (Top 10) Zadnja cijena
Loading...