Usluge vrijednosnih papira

Usluge vrijednosnih papira
Usluge vrijednosnih papira

Odjel usluga vrijednosnih papira započeo je s radom u lipnju 1998. godine te se do danas razvio u stručan tim koji svojim dugogodišnjim iskustvom i individualnim pristupom prema klijentu zauzima vodeće mjesto na području Republike Hrvatske u pružanju usluga s vrijednosnim papirima. Odjel usluga vrijednosnih papira danas ima dva tima: Tim za poslove skrbništva i Tim za poslove depozitara. Široka paleta usluga u našoj ponudi prati visoke europske standarde, u skladu je sa zakonskom regulativom Republike Hrvatske kao i regulativom EU, te omogućuje udovoljavanje sofisticiranim potrebama različitih kategorija klijenata. Ta iznimna kvaliteta usluga Banke potvrđena je u godišnjim natječajima renomiranih magazina vodećih svjetskih publikacija na području skrbničke industrije kao što su "Global Custodian" i „Global Investor“, gdje je OTP banka, prema glasovima svojih klijenata, već niz godina zaredom ocijenjena kao jedna od vodećih banaka skrbnika u Republici Hrvatskoj, dok je prema izboru stručnog žirija magazina „Global Finance“ izabrana kao najbolji svjetski podskrbnik za hrvatsko tržište.

 Tim za poslove skrbništva bavi se poslovima vezanim uz uspostavljanje poslovnog odnosa s klijentima koji trebaju usluge skrbništva, pružanjem usluga pohrane, namire na više od 60 svjetskih tržišta, praćenjem, obavještavanjem i izvršavanjem korporativnih akcija, kao i praćenjem poreznih utjecaja i promjena vezanih uz imovinu klijenata pohranjenu na skrbničkim računima.
Tim za poslove depozitara bavi se poslovima vezanim uz uspostavljanje poslovnog odnosa s društvima za upravljanje fondovima za račun fondova, te svakodnevnim praćenjem i kontroliranjem zakonske usklađenosti fondova, odnosno provođenjem svih kontrolnih poslova zakonom propisanih depozitaru.
Zadnja izmjena: Loading...
Fond Cijena Datum Dnevna promjena
Loading...
Simbol (Top 10) Zadnja cijena
Loading...