Uz OTP Indeks besplatno u kazalište i knjižnice!

Uz OTP Indeks besplatno u kazalište i knjižnice!

Ugovori besplatan studentski paket OTP Indeks, u razdoblju do 31. listopada 2018. i dobit ćeš na poklon studentsku pretplatu Hrvatskog narodnog kazališta Zadar te članske iskaznice Gradske knjižnice Zadar i Znanstvene knjižnice Zadar!

 

U suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem Zadar, Gradskom knjižnicom Zadar i Znanstvenom knjižnicom Zadar pripremili smo posebnu pogodnost. Ukoliko si student i u nekoj od OTP poslovnica u Zadru, Biogradu, Benkovcu, Ninu, Obrovcu i Preku do 31. listopada po prvi put ugovoriš paket OTP Indeks, na poklon ti dajemo vaučere uz koje kod naših partnera dobivaš:

  • studentsku pretplatu u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar za kazališnu sezonu 2018./2019. u vrijednosti od 200 kuna,
  • godišnju člansku iskaznicu u Gradskoj knjižnici Zadar u vrijednosti od 80 kuna,
  • godišnju člansku iskaznicu u Znanstvenoj knjižnici Zadar u vrijednosti od 100 kuna.

Nagrade možeš realizirati do 30. studenog 2018. godine.

U paketu OTP Indeks sve usluge i proizvode koji su ti potrebni za jednostavno poslovanje s bankom možeš koristiti za 0 kuna!  Trebaš tekući račun za primanje plaće ili stipendije, žiro račun ako ćeš raditi preko student servisa? Besplatno! Možda trebaš devizni račun za sredstva u stranoj valuti? Besplatno! Ne da ti se baš u poslovnicu? Naravno, imamo Internet bankarstvo ili još bolje Mobilno bankarstvo, također besplatno! Kupuješ online? Za tebe je besplatna i Visa web prepaid kartica za još sigurniji online shopping! Putuješ, posjećuješ festivale, voliš izlaske? Uz studentski tekući račun nudimo ti beskontaktnu Mastercard karticu s kojom nema čekanja u redu.

I to nije sve, u paketu OTP Indeks još ti nudimo i besplatno korištenje svih računa za opunomoćenike i povoljnije uvjete ugovaranje kredita!