OTPetica
OTPetica je jedinstveni program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!!
Na putu do četvrte najjače hrvatske banke! OTP banka Hrvatska je početkom svibnja 2017. preuzela vlasništvo nad Splitskom bankom.
Internet bankarstvo
Internet bankarstvo za građane jednako je učinkovito na računalima i mobilnim uređajima, a omogućuje obavljanje niza financijskih transakcija uz niže naknade te pristup programu vjernosti OTPetica.
Klik kredit
Neke stvari je bolje raditi online…kao i predati zahtjev za gotovinski kredit! Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikujte Klik kredit prema vašim potrebama...
Dobrodošli u OTP banku!
Ako tek započinjete poslovanje s bankom otvaranje tekućeg računa prvi je korak koji možete napraviti odmah - jednostavno ispunite obrazac za otvaranje računa putem weba!
Paket OTP Indeks
Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks!
Igrajte se s Otom
Upoznajte malog, dobronamjernog i veselog vanzemaljca i sondu koja ga uvijek prati...
Posebne pogodnosti
Ako ste korisnik neke od Visa ili Mastercard kartica OTP banke provjerite koje dodatne pogodnosti možete koristiti u ovom trenutku.

Novosti i obavijesti za građane

11.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete odobravanja gotovinskih kredita. Primjena novih općih uvjeta je od 26.srpnja 2018. a više o promjenama općih uvjeta saznajte u Sažetku izmjena i dopuna...
09.07.2018.
3-D Secure je besplatna usluga za sigurnu online kupovinu svim kreditnim ili debitnim Mastercard i/ili Visa karticama OTP banke.
06.07.2018.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u nedjelju, 8. srpnja, u razdoblju od 16:00 do 18:00 sati neće biti dostupne usluge Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne...
29.06.2018.
Uprava Banke usvojila je nove Naknade OTP banke za poslovanje s karticama fizičkih osoba koje vrijede od 01.07.2018. godine.