Croatia osiguranje

Police Croatia osiguranja u poslovnicama OTP banke moguće je realizirati od 1. lipnja 2015. godine. Iskustvo i kvaliteta usluga osigurali su Croatia osiguranju respektabilnu tržišnu poziciju u segmentu neživotnih osiguranja. Police Croatia osiguranja možete ugovoriti u OTP banci.

Croatia imovina – paket osiguranja građevinskog dijela i stvari kućanstva

 

Osiguranjem stvari kućanstva birate jedan od 3 programa ovisno o namjeni nekretnine: nastanjeni, nenastanjeni i apartmani. Osiguranjem su pokriveni slijedeći rizici: požar, direktni udar groma, eksplozija, pad i udar letjelice, manifestacija i demonstracija, oluja, tuča, poplava, bujica, klizanje tla i odron zemljišta, snježna lavina i pritisak snijega, izlijevanje vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi.

 

 

 

Putno zdravstveno osiguranje

Ako putovanje iznenada „krene drugačijim smjerom“, putno osiguranje pokrit će medicinske troškove nastale uslijed nesretnog slučaja ili bolesti u inozemstvu. Uz osnovnu policu možete ugovoriti i dopunske rizike: dodatna nezgoda, gubitak prtljage, odgovornost i Croatia asistencija. 

Osiguranje od nezgode

Odaberite jedan od unaprijed skrojenih paketa Klasik, Klasik plus (Model 1 i Model 2), Aktiv i Aktiv+ i osigurajte se od posljedica nesretnog slučaja. Osnovni rizici koji su uključeni u policu su trajni invaliditet i smrt uslijed nezgode. Za ugovaranje police nije Vam potreban liječnički pregled, a premija osiguranja jednaka je za sve osobe, bez obzira na dob, zanimanje i zdravstveno stanje.

Osiguranje imovine – građevinski dio

Bilo da se radi o vašoj kući, stanu, vikendici ili apartmanu vašu imovinu (građevinski dio nekretnine) možete osigurati od sljedećih rizika: požar i udar groma, eksplozija, oluja, tuča, udar vlastitog ili nepoznatog motornog vozila u osiguranu građevinu, pad ili udar letjelice, manifestacije i demonstracije, poplava, bujica i visoka voda, izlijevanje vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi te dopunska  pokrića za rizik potresa, odgovornost iz vlasništva te klizanje i odron tla (za kuće). Policu osiguranja možete ugovoriti na jednu godinu i na veći broj godina (uz ostvarenje popusta). Polica osiguranja može poslužiti i kao zalog. 

Popusti:

 • 5% za trajanje osiguranja od 5 do 9 godina
 • 10% za trajanje osiguranja od 10 i više
 • 5% za gotovinsko plaćanje

 

Dopunsko zdravstveno osiguranje

Svi koji ugovore dopunsko zdravstveno osiguranje do 30. lipnja, na dar dobivaju besplatnu B listu lijekova u prvoj godini korištenja. Croatia dopunsko zdravstveno osiguranje za samo 70 kuna mjesečno pokriva sve vrste doplata u obveznom zdravstvenom osiguranju bez ograničenja:

 • u primarnoj zdravstvenoj zaštiti
 • za specijalističke preglede
 • za dijagnostiku
 • za laboratorijske pretrage
 • za fizikalnu terapiju
 • za usluge dentalne medicine
 • za ortopedska i druga pomagala
 • za bolničko liječenje
 • za izdavanje lijeka na recept*.

* Dodatno pokriće: uz policu dopunskog zdravstvenog osiguranja možete ugovoriti osiguranje doplata za dopunsku listu lijekova (B listu lijekova – dva pakiranja svakog lijeka po nezaštićenom imenu) već od 29 kuna mjesečno.

Opći uvjeti Croatia osiguranja

 

Informacije o proizvodima Croatia osiguranja

 

 Dodatne informacije potražite na web stranici Croatia osiguranja ili pozivom Kontakt centra OTP banke ili nas posjetite u najbližoj poslovnici OTP banke.